Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
optimus sum:
--- Citat din: iulia17 din Vineri, 20 Mai 2011, 18:26 ---
aaa, scuze. pai la fel cum au raspuns si fetele. si pt mine nevoile emotionale sunt cele mai importante.
--- Terminare citat ---
intrebarea nu-si are locul ...daca ai dragoste, ai si sex...nu ? sau e vorba de dragoste platonica ca atunci oricum iti dai cu tesla-n coa...ste si s-a dus dracu sexul ...nu ?
fortuna777:
a face sex nu este o nevoie vitala asa cum este a manca sau a respira...sexul este o nevoie legata mai degraba de psihic decat o nevoie fiziologica :)
silviu:
Cât durează partida de sex ideală
Şapte minute durează partida de sex ideală. Un act sexual mai scurt de trei minute ascunde disfuncţii, dar, dacă depăşeşte 13 minute este prea lung şi obositor. Dacă femeile n-au orgasm în primele 12 minute, nu mai au deloc, spun medicii.
optimus sum:
--- Citat din: silviu din Duminică, 22 Mai 2011, 09:53 ---Cât durează partida de sex ideală
Şapte minute durează partida de sex ideală. Un act sexual mai scurt de trei minute ascunde disfuncţii, dar, dacă depăşeşte 13 minute este prea lung şi obositor. Dacă femeile n-au orgasm în primele 12 minute, nu mai au deloc, spun medicii.
--- Terminare citat ---
sa-mi dau palme... ??? ??? ??? ??? :o :o :o :o :o
si eu am crezut toata viata ca 2ore jumate este mult prea putin fata de altii... ??? ??? ??? ??? ???
;D
silviu:
Femeile sunt mai încântate de ideea achiziţionării unei perechi de blugi decât de o partidă de sex
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă