Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (233/473) > >>

steliana:
invata sa lupti!
cealalta viata inseamna suma altor vieti anterioare ...

optimus sum:

--- Citat din: steliana din Joi, 19 Mai 2011, 10:47 ---invata sa lupti!
cealalta viata inseamna suma altor vieti anterioare ...

--- Terminare citat ---
sa lupti fara dragoste sau fara sex ? oricare din variante este inacceptabila ...

steliana:
iubesteti blonda gonflabila si in viata viitoare o vei avea bruneta :D

fortuna777:

--- Citat din: iulia17 din Miercuri, 18 Mai 2011, 22:58 ---daca ar fi sa alegeti doar sex sau doar dragoste ce ati alege? fara de care nu ati putea trai ?
--- Terminare citat ---
cu siguranta, dragostea. Nu cred ca pe batraneii pe care ii vedem mergand pe strada tinandu-se de mana, ii tine impreuna sexul. Si nu cred ca relatia durabila pe care au construit-o a avut ca fundatie sexul.Nu as da sentimentul pe care il simteam odata  :'( , atunci cand ma cuibaream in bratele iubitului meu, pe o simpla partida de sex (inteleg ca nu e vorba de implicare emotionala sau afectiva aici)..ci sex pur si simplu ???

"Sa ma sarute cu sarutarile gurii lui!Caci toate desmierdarile lui sunt mai bune decat vinul." (Vechiul testament "Cantarea Cantarilor")

optimus sum:

--- Citat din: fortuna777 din Joi, 19 Mai 2011, 17:59 ---
--- Citat din: iulia17 din Miercuri, 18 Mai 2011, 22:58 ---daca ar fi sa alegeti doar sex sau doar dragoste ce ati alege? fara de care nu ati putea trai ?
--- Terminare citat ---
cu siguranta, dragostea. Nu cred ca pe batraneii pe care ii vedem mergand pe strada tinandu-se de mana, ii tine impreuna sexul. Si nu cred ca relatia durabila pe care au construit-o a avut ca fundatie sexul.Nu as da sentimentul pe care il simteam odata  :'( , atunci cand ma cuibaream in bratele iubitului meu, pe o simpla partida de sex (inteleg ca nu e vorba de implicare emotionala sau afectiva aici)..ci sex pur si simplu ???

"Sa ma sarute cu sarutarile gurii lui!Caci toate desmierdarile lui sunt mai bune decat vinul." (Vechiul testament "Cantarea Cantarilor")

--- Terminare citat ---
aici m-ai nimerit rau de tot... ai spus cam tot si nu pot decat sa te felicit pentru ca ai cunoscut momente unice.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă