Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
steliana:
am nevoie de parerea "expertilor de aici"!
cand o femeie spune despre un barbat ca are fitilul scurt ... inseamna ca are mintea scurta?
pana aseara asa am crezut! dar un barbat m-a contrazis :D
nu inteleg ce a vrut sa spuna femeia respectiva despre ... barbatul respectiv :P
i-as putea da un telefon, dar vreau parerea voastra. asa nu mai stau in dubii ;D
pana una-alta ... nu mi-ar placea in nici unul dintre cazuri :D
optimus sum:
--- Citat din: steliana din Marți, 17 Mai 2011, 08:50 ---am nevoie de parerea "expertilor de aici"!
cand o femeie spune despre un barbat ca are fitilul scurt ... inseamna ca are mintea scurta?
pana aseara asa am crezut! dar un barbat m-a contrazis :D
nu inteleg ce a vrut sa spuna femeia respectiva despre ... barbatul respectiv :P
i-as putea da un telefon, dar vreau parerea voastra. asa nu mai stau in dubii ;D
pana una-alta ... nu mi-ar placea in nici unul dintre cazuri :D
--- Terminare citat ---
parca ziceau unele doamne ca dimensiunea nu conteaza, dar altele zic ca "de lunga cat de groasa, de scurta sa nu fie prea subtire..."
cred ca "fitilul scurt" se refera la partea tantrica a intregului unui barbat...
steliana:
mai vreau pareri!
francesca777:
fiecare dintre noi are propriile interpretari ale unei fraze....cred eu ca trebuie luat in calcul contextul in care a fost spusa ....:)...daca nici una dintre pareri nu te lamureste...dial the number..:)
silviu:
--- Citat din: steliana din Marți, 17 Mai 2011, 08:50 ---am nevoie de parerea "expertilor de aici"!
--- Terminare citat ---
e posibil sa fie vorba despre un tip cu un caracter exploziv :-\
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă