Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (218/473) > >>

pe_jumate:
*nu ”dragoste fara sentiment” ci „a face dragoste fara sentiment”

micaela:

--- Citat din: micaela din Joi, 12 Mai 2011, 11:46 ---eu una prefer "caracterul de granit"  ;D

--- Terminare citat ---

si cand spun caracter, chiar la caracter ma gandesc, nu la ce s-ar putea gandi unii. :D

micaela:

--- Citat din: pe_jumate din Joi, 12 Mai 2011, 11:52 ---
--- Citat din: micaela din Joi, 12 Mai 2011, 11:42 ---buna intrebare.
cred ca daca facem un sondaj de opininie, raspunsul cel mai bine punctat va fi "de de-aia"  :D
glumesc.
poate pentru ca noi punem semnul egal intre a face dragoste si a iubi si pentru ca atunci cand barbatul real (nu masculul perfect din cinematgrafia mondiala, cum bine ei precizat  ;D) scapa-n peisaj, femeile au impresia ca nu mai sunt iubite, respectate etc.?
am auzit teri aia cu barbatul care "se duce" o data si a doua zi nici nu-si mai aminteste cum o cheama, dar ca el isi iubeste sotia.... asa o fi, dar mie mi-e tare greu sa inteleg cum devine cazul caci nu pot a pricepe cum e cu sexu' fara sentiment.  ???

--- Terminare citat ---

exact asta e, scumpa mea.....asta e originea rupturii.. noi nu pricepem ce e aia dragoste fara sentiment iar ei nu pricep de ce nu pricepem ca ”sex” e ... basically, un sport :D

--- Terminare citat ---

ajungem iar la fundamentala idee a DIFERENTELOR dintre reprezentantii sexelor. cum ramane cu "cine se aseamana se aduna" in cazul asta?

silviu:
Cum au evoluat preferinţele în materie de SEX. În relaţiile intime, oamenii sunt din ce în ce mai PERVERŞI

pe_jumate:
explicati-mi si mie, va rog, de ce se cheama pozitia ”misionarului”? misionarii astia nu aveau parca alte indatoriri in coloniile unde erau trimisi? ha? :D :-\

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă