Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
marcutza:
pot sa raspund, DOAR din punctul meu de vedere insa :)
e f sensibil subiectul intrebarilor tale:) :-*
ce pot spune, decat sa recunosc ca ...datorita supararii si dezamagirii in privinta ex-ului in casnicia care nu mai mergea, am ajuns, la un moment dat, sa nu mai avem relatii sexuale...si, m-am gandit in sinea mea...e firesc ca omul acesta(ex) sa mearga la alta, pt satisfacerea nevoilor fiziologice, si nu l-am condamnat pt asta...insa...la a renunta cu atata usurinta la o casnicie de 19 ani, cu un copil iesit din dorinta ambelor parti, dorit cu tot sufletul...e drum lung si nu tine de "a fi buna la pat sa a arata bine".
in legatura a fi buna la pat, ex-ul meu era contra reactiilor gen, ceea ce simti sa faci indiferent de pozitie, masura, moment(daca intelegi si sunt sigura ca da, intelegi) astfel relatia din acest punct de vedere s-a degradat in timp.
povestea e lunga si nu merita expunerea :)
tine-ti minte insa, femei, barbati ca NU fizicul predomina in sex ci doar modul si restul stiti voi ;)
iulielf:
Se pare ca am reushit sa deschid apetitul pentru acest topic... ;) :)
maria171:
@Saturnianul
eu nu voiam sa discut de nevoile cuiva
voiam sa subliniez ca unele femei, mai ales cele de varsta medie, joaca rolul de virtuoase, de femei serioase, de femei "gospodine", de victime
ele daca au relatii cu sotii se sacrifica pe altarul casniciei
:P
asta si pt ca in mintea lor sexul e de rusine
de fapt, sex-ul sau ce o fi nu trebuie privit ca un sacrificiu, ca o chestie reprobabila sau ca o metoda de santaj
te culci cu sotul si dimineata ii ceri ... nu stiu ce
poate e exagerat spus, dar eu sunt inginer si ma exprim mai greu
;D
Saturnianul:
Maria, acum cred ca am inteles ce-ai vrut sa spui. Pe scurt, o relatie, inclusiv aspectul sexual al acesteia, nu trebuie sa se transforme intr-o tirguiala ca la piata (iti dau asta daca faci asta) fiindca atunci vorbim de altceva, nu mai vorbim de o relatie. Sunt pe-aproape?
maria171:
mai sapa, mai sapa
;D
intr-o relatie trebuie sa te bucuri cand gatesti impreuna cu partenerul, cand manaci impreuna cu el la masa, cand faci sex/dragoste cu el
pur si simplu sa te bucuri de el
sexul nu e un lucru rusinos
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă