Autor Subiect: Parfum de tei la Iasi si degustare de vinuri in Republica Moldova 16 - 18 iunie  (Citit de 41212 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline mariv_bv

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
Va multumesc pentru incurajari, Admin si Wonderland!

Iar ideea cu petrecerea moldoveneasca mi se pare GENIALA!

Offline ioana_psy

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
Multumesc pentru excursia frumoasa  si pentru ocazia de a cunoaste atatia oameni frumosi . Va imbratisez cu drag pe toti cei pe care v am cunoscut . Multumesc Lidiei pentru organizarea perfecta si pentru rabdare.De abia astept o noua ocazie .
Si un sfat pentru cei care inca nu au curaj sa vina in excursii : eu nu am mai fost intr o excursie de grup din liceu ...adica de 32 de ani . De fapt ...doar pare complicat .In realitate e usor sa te integrezi intr un grup asa de frumos . Curaj !
Ioana

Offline mirela123

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 58

va saluta din Iasi Mirela !

sper ca ati ajuns cu bine acasa, sper ca v-ati simtit minunat in dulcele targ al Iesilor si v-au placut atat plimbarile, cat si dulcea mancare moldovineasca.
va pup, si va astept cu drag la petrecerea din noiembrie.

Offline Maria DM

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
Un salut cu drag tuturor!
Iasul este un oras fabulos iar iesenii au fost la inaltime.
Mi-au placut bulevardele, cladirile istorice si bisericile, parcurile mari si umbroase.
Cateva imagini. din Iasi.

Offline Maria DM

• Newbie
  • *
La Chisinau d-na Natalia ne-a aratat reperele de suflet ale basarabenilor.

Offline Maria DM

• Newbie
  • *
Pentru ca am ramas inca o zi in plus, am reusit sa vad ( datorita Nadiei ) un spectacol de balet "Lacul lebedelor" in sala Teatrului National.
Parfumul de tei din parcuri si bulevarde si cel de trandafiri din Gradina botanica  le voi asocia de acum inainte cu Iasiul.
A fost o excursia minunata!
Multumesc Lidia si iesenilor.

Offline betty

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Pentru mine excursia de la Iasi cu SC a fost finalul spectaculos al unui  concediu inceput in Tinutul Secuiesc si  continuat in Bucovina. Au fost 2 zile in care am vizitat Iasiul, dar nu am reusit sa vad atat cat mi-as fi dorit, ceea ce inseamna ca va trebui sa mai vin in Iasi. Grupul din Iasi a fost foarte primitor, Lidia ne-a oferit (aproape cu modestie) multe detalii despre principalele obiective, Catalin s-a implicat in organizarea unei petreceri de grup iar Mirela ne-a oferit o amintire placuta a Iasiului imprimata pe un magnet si le multumesc  pentru  timpul petrecut alaturi de grup. Si dupa aceasta excursie in Iasi mi-am stabilit un obiectiv-sa vad o piesa de teatru la Teatrul National Iasi, care m-a fascinat.

Offline CatalinB

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
Salutare tuturor! Ma bucur ca v-ati simtit bine la Iasi si v-a placut târgusorul nostru cu atmosfera boema care pluteste la noi atat ziua , dar mai ales noaptea 😉! Va mai asteptam si altadata cu mult drag si promit sa facem o petrecere pe cinste cu  SI MAI MULTA ENERGIE de data aceasta !!! 💪 :dance: 💪  :yeah: *|*

Offline rchiper

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
Buna seara tuturor.
Va salut din frumosul Arad, cu gandul la Iasi, la ieseni si la toata Moldova. Un loc de suflet cu oameni de suflet ! Daca cineva mi-ar spune ca trebuie sa parasesc Aradul, cu siguranta m-as muta la Iasi sau undeva in zona Moldovei. Am venit cu sufletul deschis si ... am plecat cu el plin. Niciodata nu as putea sa va descriu in cuvinte tot ce am simtit acolo. Ma refer la oameni, la zona, la tot.
In curand o sa postez cateva poze, dar nu inainte de a va multumi tuturor pentru tot  :flori:.

Offline rchiper

• Newbie
  • *

Offline rchiper

• Newbie
  • *

Offline rchiper

• Newbie
  • *

Offline rchiper

• Newbie
  • *
Prutul, Republica Moldova si o parte din Cramele Milesti ...

Offline rchiper

• Newbie
  • *

Offline rchiper

• Newbie
  • *