Autor Subiect: Parfum de tei la Iasi si degustare de vinuri in Republica Moldova 16 - 18 iunie  (Citit de 41241 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline theo365

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421
Am ajuns si la Chisinau , acolo unde Nadia -  cu accentul ei haios, patriotismul dar si farmecul ei aparte , toate demne de un -roman adevarat- , ne-a insotit in turul pietonal al orasului .

Offline theo365

• Sr. Member

Offline theo365

• Sr. Member
Duminica dimineata am continuat descoperirea Iesilor , pe o vreme molcoma, tihnita, cu ploaie de vara la purtator dar si cu parfumul naucitor al teilor veseli de atata floare.Ah, cat de mult mi-as fi dorit sa pot vedea o reprezentatie a frumosului teatru , insa din fericire daca nu eu , macar unii din noi , ce-i drept putini la numar au fost norocosii acestui privilegiu, ceea ce ma bucura enorm . Bravo !

Offline theo365

• Sr. Member

Offline theo365

• Sr. Member
Am continuat ,pe urmele pasilor eminescieni , bucurandu-ne de umbra teiului celebru al  Parcului Copou ,zabovind in cele din urma pentru a ne delecta papilele cu un ceai caldut , si mai apoi un pranz binemeritat .

Offline theo365

• Sr. Member

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Am reusit! :dance:

Da, Mariv_bv, ai reusit! Pentru prima data, te-ai descurcat binisor, desi la unele poze am stat in cap  ::) :tomato: :tomato: :tomato:
Uite, datorita tie, am facut un tutorial de amator :
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,540.msg126358.html#new

Asa ca am zis sa nu raman datoare nici cu mielutul.  :giggle: :kissing:

Theo, tie n-am de ce sa-ti dau un email,  dar am ...  :flori: :smitten:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline theo365

• Sr. Member
Multumesc tuturor iesenilor care ne-au fost alaturi , lui Catalin pentru implicarea lui in mod deosebit, nu in ultimul rand evident Lidiei . Multumesc , apreciez , sunt recunoscatoare !

Offline theo365

• Sr. Member
Astept cu nerabdare pozele de grup de la Lidia !

Offline theo365

• Sr. Member

Theo, tie n-am de ce sa-ti dau un email,  dar am ...  :flori: :smitten:
Pai bine draga, odata vine omul la Iasi, iar mataluta ....lipsa ??????

Offline wonderland

• Hero Member
Da, mi-e cam rusine. Rau de tot. Am avut un gand sa fiu alaturi de voi vineri. Dar mi s-a incurcat programul  la munca.  :slap:
Ce sa facem, o sa ramana brailenii pe primul loc in topul celor mai primitori! :kissing: :thumbup:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline mariv_bv

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
Multumesc pentru tutorial, Wonderland!
Si pentru mielut, desogur! E adorabil!

Offline mariv_bv

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
Teo, esti geniala! Albumul tau este superb, mi-e si rusine cu pozele mele.....!

Offline wonderland

• Hero Member
mariv_bv, sa nu-ti fie! Sunt de apreciat intentia si straduinta! Restul, cu putin exercitiu... :strong:  :thumbup:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Felicitari Mariv_bv! Apreciez mult faptul ca ai inteles cat de important este sa povestim aici ce am vazut, ce ne-a impresionat! Eu nu pot face mai mult decat sa explic oamenilor asta si astept de la cei care au placere, timp, un anumit grad de fidelizare pentru SC, care simt sa ofere ceva... :) sa foloseasca si locul acesta...Va spun cinstit ca exista si...pe de alta parte, pentru ca privesc, din punctul de vedere al Sigles Camp (nu personal!), un pic ...nerasplatit la cei care isi umplu fb de poze si comentarii cu ceea ce au vazut in actiunile noastre, dar aici nu intra sa lase ceva... :-[ Stiu, fb este o platforma friendy, se posteaza usor, are audienta imediata...Dar sa nu uitam ca forumul este locul de unde ne-am luat informatiile, apreciem, evaluam, de aici a plecat tot proiectul care a strans acum atatia oameni...Poate merita si el mai mult...Nu-i asa?  ::)

Bravo Theo, ca de obicei esti un reporter excelent, foarte frumoase pozele, asta ma face mai curios, mai dornic de a ajunge la Iasi. Si pentru ca am ajuns aici, as dori sa stiu daca sunt persoane din Iasi, care se ofera voluntar, pentru organizarea unei mari petreceri moldovenesti. Daca da, sa-mi scrie pe office@singlescamp.ro, pentru a le da detaliile necesare. Este vorba de a gasi o sala de petrecere, unde sa primim o cina festiva, care sa nu depaseasca 100 - 110 lei, cu muzica, bautura etc...