Felicitari Mariv_bv! Apreciez mult faptul ca ai inteles cat de important este sa povestim aici ce am vazut, ce ne-a impresionat! Eu nu pot face mai mult decat sa explic oamenilor asta si astept de la cei care au placere, timp, un anumit grad de fidelizare pentru SC, care simt sa ofere ceva...

sa foloseasca si locul acesta...Va spun cinstit ca exista si...pe de alta parte, pentru ca privesc, din punctul de vedere al Sigles Camp (nu personal!), un pic ...nerasplatit la cei care isi umplu fb de poze si comentarii cu ceea ce au vazut in actiunile noastre, dar aici nu intra sa lase ceva...

Stiu, fb este o platforma friendy, se posteaza usor, are audienta imediata...Dar sa nu uitam ca forumul este locul de unde ne-am luat informatiile, apreciem, evaluam, de aici a plecat tot proiectul care a strans acum atatia oameni...Poate merita si el mai mult...Nu-i asa?

Bravo Theo, ca de obicei esti un reporter excelent, foarte frumoase pozele, asta ma face mai curios, mai dornic de a ajunge la Iasi. Si pentru ca am ajuns aici,
as dori sa stiu daca sunt persoane din Iasi, care se ofera voluntar, pentru organizarea unei mari petreceri moldovenesti. Daca da, sa-mi scrie pe office@singlescamp.ro, pentru a le da detaliile necesare. Este vorba de a gasi o sala de petrecere, unde sa primim o cina festiva, care sa nu depaseasca 100 - 110 lei, cu muzica, bautura etc...