Autor Subiect: Parfum de tei la Iasi si degustare de vinuri in Republica Moldova 16 - 18 iunie  (Citit de 41219 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline mirela123

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 58

salutare la toata lumea !

ma inscriu si eu pe lista de Iasi. mai apare o Mirela B si stateam linistita, apoi am realizat ca nu eu m-am trecut in lista...

deci:

Lista Iasi

1. Diana
2.Catalin B
3.George S
4.Costel S
5.Cornelia
6.Mariana
7.Mirela B
8. Monica
9. Mirela B

sa ne vedem cu bine !

Offline lidia.Iasi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 418
Buna tuturor. La Iasi deja au inflorit teitele si au invaluit Copoul cu parfumul lor asa ca atmosfera este pregatita. Si eu va astept cu drag, mai ales ca inauguram prima actiune Singles Camp in Targul Iesilor.

Check - inul la hotel se face incepand cu ora 14.00. Adresa este http://www.hoteldorobanti.ro/contact/ La aeroport gasiti taxiuri. Pretul este in jur de 15 lei pana la hotel. Va puteti grupa pentru un taxi.
Pentru ca stiu ca aveti ore si mijloace diferite de sosire am schimbat putin programul de VINERI
- cei care ajung dimineata merg la hotel pentru a lasa bagajul (eu va astept acolo). Intre 11.00 - 13.30 vizitam Palatul Culturii. La 14.00 se merge la hotel pentru cazare.
- cei care ajung dupa 13.00 merg direct la hotel pentru check-in
La 16.30 ne vedem toti (inclusiv cei care s-au inscris din Iasi) in fata Palatului pentru un tur pietonal care se va sfarsi la Bolta Rece (rezervare pentru ora 19.00). Voi reveni cu 2 variante de meniu din care sa alegeti.

SAMBATA Ora 8.00 plecam din fata hotelului in R Moldova pentru vizita si degustare la Milestii Mici( va tine loc de pranz) si tur in Chisinau. La Milesti am ales meniul Moldova. Puteti consulta la adresa http://www.milestii-mici.md/ro/for-clients. Pretul este 650lei moldovenesti (138lei)
IMPORTANT!! Schimbati in orasul de unde sunteti banii. La BCR se poate face comanda si dureaza o zi. Luati in calcul 650 degustarea + suveniruri (800-900 lei md) Daca e nevoie sa suplimentati se pot scoate si de la bancomat din Chisinau.  La vama aveti voie cu 5 sticle vin, 2 sampanie, 2 pachete tigari.
ACTE NECESARE VAMA : BULETIN

DUMINICA 10.00 -13.00 tur pietonal (Manastirea Golia si Copoul)

Offline carmenth

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
Multumim Lidia pentru aceste  informatii

Eu voi ajunge la Iasi joi 15.06.2017 la ora 19.00.
Am trimis mesaj la agentie pentru cazare.

Offline bruno

• Full Member
  • Mesaje postate: 137
Buna seara Lidia ,
si eu voi ajunge joi 15/06/2017 si te rog sa ne sfatuiesti un restaurant bun pentru cina.  :worthy:
Si inca o intrebare: in Iasi casele de schimb valutar nu au Lei Moldovenesti?
Multumesc pentu raspuns  :applause:

Offline CatalinB

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
Salutare, va pot face eu niste recomandari bune, dar sa stiti ca nu sunt cele mai ieftine restaurante din Iasi.
1. Restaurant "OSCAR" sau "LITTLE TEXAS"
2. Lei moldovenesti se mai gasesc pe la casele de schimb din iasi dar nu la un curs foarte bun.
Cel mai bun curs se gaseste la casele de schimb din Chisinau (daca mergem prin vama Albita) sau imediat dupa vama (daca se merge prin vama Sculeni).
Cu stima si respect,
CatalinB - Iasi

Offline lidia.Iasi

• Sr. Member
Buna Bruno. La casele valutare din Palas Mall mai sunt sanse sa gasim lei moldovenesti dar e mai bine sa nu ne bazam pe asta, pentru ca suntem destul de multi si sumele pe care le au ei disponibile, sunt in functie de moldovenii care vin la shopping.
La 10 minute de mers pe jos de la hotel este complexul Palas unde sunt multe terase si restaurante. Acolo este si Palatul Culturii. Alte optiuni sunt Beraria Veche din Copou pe str. Sararie sau Buena Vista.
Sunteti mai multi care veniti de joi si am sa fac tot posibilul sa im termin treburile pana la 19.oo ca sa ne vedem putin.
Daca sunt persoane care nu reusesc sa schimbe bani pana miercuri, va rog sa ma anuntati!!

Offline ioana_psy

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
Buna seara si bine v-am gasit ! Vreau si eu la Iasi cu voi . Daca se razgandeste brusc vreo doamna (pentru un motiv mai fericit decat excursia...ii doresc !) , o rog sa imi trimita un mesaj la ioanapsy@gmail.com . Daca are agentia o solutie alternativa ...de ex sa vin cu alt mijloc de transport pana in Iasi, sa ma cazez la acelasi hotel  si sa vin cu voi in Moldova , ar fi minunat .Multumesc mult!

Offline bruno

• Full Member
Multumesc mult CatalinB pentru informatie.
Acum asteptam Lidia sa ne lamureasca frumos, cum de obicei, unde vom intra in republica Moldova.
Nu schimbam sume mari, dar mai bine daca platim mai putin la casa de schimb.  :thumbup:

Offline CatalinB

• Newbie
  • *
Am circulat des pe aceste rute....si stiu cu ce se mananca! :)

Offline ioana_psy

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
Am gasit solutia : am rezervat de pe booking ceva in Iasi, chiar in apropiere de Hotel Dorobanti  .
Asa ca ma inscriu si eu pe lista de Iasi.

deci:

Lista Iasi

1. Diana
2.Catalin B
3.George S
4.Costel S
5.Cornelia
6.Mariana
7.Mirela B
8. Monica
9. Mirela B
10.Ioana Psy

Fiindca sunt noua , imi spuneti va rog daca imi confirma cineva de la agentie rezervarea aceasta ? Multumesc ! Si ...de abia astept sa va cunosc !

Offline CatalinB

• Newbie
  • *
Ioana_psy de unde esti?

Offline lidia.Iasi

• Sr. Member
Ioana,  din pacate nu mai sunt locuri nici pentru cei din Iasi. Nu te poti inscrie la o actiune fara rezervarea facuta la agentie!

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Multumesc mult CatalinB pentru informatie.
Acum asteptam Lidia sa ne lamureasca frumos, cum de obicei, unde vom intra in republica Moldova.
Nu schimbam sume mari, dar mai bine daca platim mai putin la casa de schimb.  :thumbup:

Bruno, Lidia a cam raspuns deja. Vezi un pic mai sus cele doua mesaje ale ei cu recomandari si informatii.
Intrarea in R. Moldova, e precizat deja in programul excursiei, se face prin Albita.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline bruno

• Full Member
Bruno, Lidia a cam raspuns deja. Vezi un pic mai sus cele doua mesaje ale ei cu recomandari si informatii.
Intrarea in R. Moldova, e precizat deja in programul excursiei, se face prin Albita.

Multumesc pentru informatie.
Aveam deja citit cele doua mesajele ale Lidiei, intradver foarte clare si eficiente.
Am citit program de acum mult timp si din cauza batrinete aveam uitat :giggle:, dar era scris ca se trece in Albita, nu ca se intra prin Albita.
Si eu fiind italian nu cunosc toate granitele din Romania.  :2funny:
O gluma nu face rau la sanatate si e clar ca am glumit.   :thumbup: :dance: :yeah:

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Bruno, te inteleg. Mai folosesc si eu scuza asta cu batranetea cand n-am alta mai buna :giggle:
Scria ca se trece pentru ca e valabil in ambele directii. Nu doar se intra, se si iese prin Albita. Oricat de mult v-ar placea sa ramaneti in crama la Milesti, va trebui sa va si intoarceti, nu?

Sper ca e clar ca si eu tocmai iau o portie de sanatate, adica glumesc. :)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.