Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Parfum de tei la Iasi si degustare de vinuri in Republica Moldova 16 - 18 iunie
wonderland:
CGM, raspunsul la intrebarea ta era un pic mai sus. Da, se poate.
Despre tarif - nu stiu sa-ti spun daca pretul precizat de Gigi include si seara de la Bolta Rece.
Poti intreba la agentie. Succes!
[/quote]
--- Citat din: admin din Miercuri, 05 Aprilie 2017, 09:14 ---Sunteti 4 din Iasi care mi-ati transmis ca doriti sa participati la aceasta actiune, am mai primit un Email cu acelasi subiect si asa cum v-am promis deschid inscrierile si pentru cei de acolo.
Daca sunteti din Iasi si doriti sa participati la turul de oras si excursia de o zi in Chisinau, aveti o reducere de tarif, veti plati doar 200 lei. Inscrierea se face normal, pe site, la fel ca cei care vin din tara.
--- Terminare citat ---
CGM:
Lista Iasi
1.Diana
2.Catalin B
3.George S
4.Costel S
5. Cornelia
6. Mariana
pop marta:
Lista Iasi
1. Diana
2.Catalin B
3.George S
4.Costel S
5.Cornelia
6.Mariana
7.Mirela B
bruno:
Daca cineva e interesat sa mergem impreuna la Iasi din Constanta pote sa imi suna la 0736939330.
Eu voi pleca pe 15 Iunie pentru ca altfel va fi un program prea incarcat.
bruno:
Buna ziua Gigi,
am intrebat la agentie daca pot sa inchiriez camera o noapte in plus pe 15 Iunie si nu doue cum ai scris tu pe forum.
Imi au raspuns ca se poate, sa platesc excursie cu o noapte in plus si dupa vorbesc cu Shamiza cand se intoarce din Sicilia.
Eu acum voi face asa, dar sa stii ca daca vor naste probleme eu nu sunt de vina si sper ca vom gasi o solutie sau returnare de bani.
Scuza deranj pe aici dar nu puteam sa fac altceva.
O excursie placuta in Sicilia, insula minunata si plina de istorie. :thumbup:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă