Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Parfum de tei la Iasi si degustare de vinuri in Republica Moldova 16 - 18 iunie

<< < (6/33) > >>

mariv_bv:
Inca o intrebare: intalnirea din Ziua 1 (adica vineri, 16.06.2017), la ce ora este, pentru turul pietonal?
Intreb fiindca in functie de asta, imi fac planul de sosire la Iasi;  daca participantii care vin de la Bucuresti cu avionul ajung pe la ora 11:00 la hotel, eu  de la Brasov as ajunge pe la ora 17:00. Si atunci probabil va trebui sa vin de joi seara....
Multumesc!

admin:
Iti va raspunde Lidia, ea este insotitorul de grup si organizeaza programul de vizitare.

theo365:

--- Citat din: mariv_bv din Luni, 24 Aprilie 2017, 13:00 ---Inca o intrebare: intalnirea din Ziua 1 (adica vineri, 16.06.2017), la ce ora este, pentru turul pietonal?
Intreb fiindca in functie de asta, imi fac planul de sosire la Iasi;  daca participantii care vin de la Bucuresti cu avionul ajung pe la ora 11:00 la hotel, eu  de la Brasov as ajunge pe la ora 17:00. Si atunci probabil va trebui sa vin de joi seara....
Multumesc!

--- Terminare citat ---
Hai si tu cu avionul, e muuult mai comod, am verificat azi si inca mai sunt locuri la Blue Air pt. 16. iun , respectiv 18. iun. !

mariv_bv:
Multumesc, dar e si mai complicat asa....si pierd la fel de mult timp...

CGM:
Buna,
Sunt din Iasi si as vrea sa intreb daca se poate participa doar la intalnirea de la Bolta Rece si la excursia la Milesti?
Cat trebuie sa achit pentru asta?
Multumesc

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă