Autor Subiect: Gospodina vs cariera  (Citit de 122625 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

sile43

• Vizitator
Re: Gospodina vs cariera
« Răspuns #75 : Vineri, 02 Aprilie 2010, 21:55 »
Steliana,ai gustat,ai gustat,dar ce gust ai simtit,asta nu ne spui? :o

Offline iulielf

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 91
« Răspuns #76 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 18:02 »
   Steliana, ai devenit amanta dar, te-ai gandit ca anii trec si, s-ar putea sa te trezesti singura? Si, cu ce te-ai ales? Chiar crezi ca fericirea poate exista numai in "sex". Ca asta face o amanta. In sufletul tau nu vei fi niciodata fericita, daca continui asha.
  Bineinteles, fiecare vede fericirea in felul lui dar, eu cred ca sexul nu e cea mai mare fericire. Aia e fizic, dar sufleteste ? Cu ce, sau cat timp te multumeste sufleteste cand faci sex ? 10 minute? 20 minute? o ora, doua? Si gata.................multumirea sufleteasca a disparut pana urmatoarea data............

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #77 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 18:15 »
       Si nu cred ca ar fi doar problema sexului, ca  eu sunt convinsa ca nu doar atat o intereseaza pe @steliana! Ma gandesc si ca cealalta persoana implicata are o situatie care e, probabil, mai delicata: copii, pe care nu vrea sa ii faca sa sufere, sau altceva asemanator!! Sa nu o judecam prea dur! Probabil e ca in bancul ala cu: marul mai mic, sau nimic( veszi topicul Bancuri)!  E vorba doar de respectul de sine: meriti mult mai mult de la viata decat sa fii o a treia persoana din viata cuiva!
       O singura fraza ti-as mai spune, @steliana: sa nu iti cladesti niciodata fericirea pe nefericirea altuia!

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #78 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 18:17 »
ex impreuna cu prezenta lui femeie din viata sa, SI_AU cladit fericirea pe a altora;) si le merge:) sa fie sanatosi si numai bine le doresc  ;)

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #79 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 18:25 »
     marcutza, totul se plateste in viata asta! Nu trebuie sa miscam noi un deget! E Cineva acolo sus, care le vede si le rasplateste pe toate, dupa fapta! Am avut o colega care ramasese sa isi creasca singura doua fete, pentru ca sotiorul plecase  de langa ea cu una cu ceva ani mai tanara! I-a facut si aceleia trei copii, iar pe la 40 de ani, nu stiu cum a reusit colega mea sa il faca sa se desparta de aia si s-au recasatorit! Incepuse sa primeasca reprosuri de la cunoscuti , gen: nu te gandesti ca ai lasat trei copii mici fara tata!? Iar ea replica: dar aia nu a facut acelasi lucru, lasandu-ma sa cresc singura doua fete?  Si avea dreptate, nu credeti?
     Cam asta ar fi: multa rabdare ca Bunul Dumnezeu are grija de toata lumea!

sile43

• Vizitator
« Răspuns #80 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 23:55 »
-Care este asemanarea dintre o femeie si o broasca?
-Ambelor le este frica de barza.
*
-Ce este iubirea?
-Efortul pe care un barbat il face ca sa se poata multumi cu o singura femeie.
*
-Ce este mireasa?
-Femeia care schimba atentia mai multor barbati pe neatentia unuia singur.

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #81 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 23:58 »
   Interesante! Dar, pentru ca, pana la urma , sunt bancuri, esti oarecum off topic ! Ar fi trebuit sa le postezi la locul lor! Daca mai stii si altele, te astept sa le scrii la Jocuri , in topicul Bancuri!

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #82 : Marți, 06 Aprilie 2010, 10:10 »
Dragii mei,
din moment ce m-am hotărât să vă spun una, alta...
nu mă simt judecată, fiecare face ce doreşte şi se aşteaptă la consecinţe
eram un fel de amantă în sensul că el era despărţit de soţie în fapt, de 10 ani
nu m-aş fi complicat pt că şi eu trecusem prin chinurile înşelării, ce făceam mă minteam pe mine ?
Deci, eram o semi-amantă na...
Păi asta a fost, acum zburd în singurătatea mea.
Iar atunci - repet -nu regret nimic, am văzut cum este, şi atât (
Nu am furat nimic nimănui, nu am mers mai departe decât a fost nevoie, deşi nu ştiu frate că toţi bărbaţii dezvoltă o pasiune bolnavă pt mine (au fost 3, cu soţul), până la sufocare.
Nu ştiu dacă acum ar mai fi aşa, sunt singură de multicel pt că nu m-am gândit la aspectul ăsta.
Hai băgaţi-mă aici la tocat, nu mă supăr.
Vreau păreri.
nihil sine deo

Offline anamama13

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1227
« Răspuns #83 : Marți, 06 Aprilie 2010, 10:27 »
pregatirile mesei de paste s-au terminat... ai pierdut ocazia, mielusico, sa te bagam la tocat... cred ca ai fi facut drobul buuuuun ....  :-*
Soarele va rasari si maine ! Totul este sa poti rezista pana atunci....

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #84 : Marți, 06 Aprilie 2010, 10:37 »
Nu am făcut nimic, am cumpărat totul.
Timpul este foarte preţios pentru mine.
Şi singură.... dacă gătesc nu apuc niciodată să termin ce gătesc.
Şi atunci prefer gustările.
nihil sine deo

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #85 : Marți, 06 Aprilie 2010, 11:05 »
@steliana, vreau sa intelegi SI vreau sa intelegeti ca aici NU suntem pt a judeca, a trage la raspundere, a ne da coate ca vai ce-a facut aia sau cealalta sau celalalt !!!!
nu suntem pt a da lectii de NICIUN fel unii altora !!!!
suntem pt a discuta despre noi, cu noi pt subiectele care le consideram aproape de noi, spun a discuta, NU a intra in polemici interminabile si de prost gust, NU a discuta in contradictoriu, NU a face altceva decat a ajuta cumva pe cel aflat in situatii, stari, momente deloc placute :)

ontopic - nu te va judeca nimeni @steliana, daca tu ai considerat ca asa vrei sa faci asa ai facut !!! in rest nu pot decat sa-ti spun sa ai grija la consecinte, vorba ta  :-*

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #86 : Marți, 06 Aprilie 2010, 11:22 »
nu ma simt judecată, nu primesc lecţii pt că lecţiile atunci când le primesc ştiu şi de ce
voiam doar păreri (indiferent de părere, nu mă afectează), altfel nu aş fi scris
mă bucur că au spus şi băieţii ceva
sunt ok, nu mironosiţă, am învăţat să privesc totul în faţă, nu-mi este teamă decât de mine, de francheţea mea care poate dezarma
nihil sine deo

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #87 : Marți, 06 Aprilie 2010, 11:28 »
perfect @steliana, atunci pot spune ca esti o femeie - femeie si inca una directa si f sincera asa cum ne-ar sta bine la toti ;)

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #88 : Marți, 06 Aprilie 2010, 11:32 »
 :-*
nihil sine deo

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #89 : Marți, 06 Aprilie 2010, 17:00 »
bravo, steliana! :-*