Arhiva > Arhiva
Gospodina vs cariera
maria171:
iulielf,
daca e asa cum zici
poate ai gresit cand nu ai realizat ca esti folosit
sau poate ai realizat dar nu ai vrut sa accepti
poate nu ai cantarit bine lucrurile la inceput
poate la inceput ai parut super ok, ea a fost orbita tocmai de "calitatile" tale si apoi cand ati stat impreuan nu ai mai reusit sa fi altul decat ce esti tu cu adevarat
cat despre virilitate, daca tot sexul nu e un subiect taboo, nu e important sa ai 10 acte sexuale pe noapte
e suficient unul, in care femeia sa se simta bine
amantii buni sunt cei care nu se gandesc doar la ei
barbatii se lauda cu performantele lor, dar ar trebui sa se laude cu ceea ce obtin de la o femeie
silviu:
--- Citat din: iulielf din Marți, 30 Martie 2010, 18:24 --- Silviu, de aceea am pus "apreciate" in ghilimele, pentru a nu fi nevoit sa spun despre ce fel de aprecieri este vorba. Dar, poate ca nu gandesc eu corect, dar in momentul cand sotia "se apreciaza" cu altul, eu nu prea vad continuarea....
--- Terminare citat ---
am inteles, dar incercam sa fac haz de necaz. ai dreptate, nici eu nu vad continuarea.
pe_jumate:
eu zic ca fiecare stie in sinea lui de ce s-a intamplat ce s-a intamplat.. ca nu o recunoaste aici in scris, e cu totul altceva..
iar continuarea aia e fie clasicul: "adio si n-am cuvinte!" .. fie o relatie chinuita si chircita, cu (si mai) multe compromisuri, minciunele, ascunzisuri, amante(amanti) de-o noapte doua, sase luni, ei hai, un an!, pretexte.. pentru banii pe care ii avem, pentru copiii care (zicem noi!) ne vad inca ca pe un cuplu functional, .. pentru .. nimic, de fapt..
traiasca adevarul nespus!
hai sa traim! :-*
anamama13:
cred ca titlul topicului e cam prea general ( fara suparare ;) si poate ar trebui despartit in doua sectiuni, ptr ca, dupa parerea mea, nu pot fi amestecate :
" femeia buna gosp vs femeia de cariera " si " femeia buna gosp ( sotia) vs amanta " ....
iulielf:
Multumesc ! Pe_jumate, ai fost chiar dulce. Care crezi deci ca a fost solutia mea? Prima varianta expusa de tine. :)
Maria, iti multumesc si tie pentru parerea ta sincera. Asha este, nu am vazut ca am fost folosit. Dar, cum sa vezi asta cand "ea" insemna totul pentru mine? Mai devreme spuneai ca ar trebui sa ma uit la ce am gresit eu...de aceea ea si-a cautat "alinarea" ;D la altcineva.
Pai, ti-am explicat cam tot ce i-am oferit eu...sa spunem ca nu-i ofeream suficient....adica nu-i erau suficiente 5 orgasme pe zi ;D ? Atunci, daca la mine nu gasea multumirea ei, atunci ce fel de multumire putea gasii la unul care este cu 3 ani mai mare ca baiatul ei, apoi la unul care este cu 5 ani mai mare ca baiatul ei, ........etc. ;D
Multumesc pentru idei si sfaturi si, sa stiti ca, am reusit sa ma amuz.
Recunosc, nu stiti situatia chiar exact, de aceea v-ati dat cu parerea ca asha ar fi trebuit sau asha trebuie dar, daca ati stii toata situatia, cred ca ati fi fost in locul meu acum, amuzandu-va.
Va multumesc inca o data. Intr-adevar, chiar cred ca puteti fi buni prieteni.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă