Arhiva > Arhiva
Gospodina vs cariera
marcutza:
da, sunt de acord cu tine
iulielf:
Silviu, de aceea am pus "apreciate" in ghilimele, pentru a nu fi nevoit sa spun despre ce fel de aprecieri este vorba. Dar, poate ca nu gandesc eu corect, dar in momentul cand sotia "se apreciaza" cu altul, eu nu prea vad continuarea....
maria171:
cand
--- Citat ---sotia "se apreciaza" cu altul
--- Terminare citat ---
trebuie sa te gandesti de ce o face?
unde ai gresit tu de ea a gasit un culcus mai cald
iulielf:
Maria, te rog, spune-mi si mie, care crezi ca e greseala cand ii oferi totul, ii faci toate poftele, ii realizezi toate visele ei, potent si viril nici nu se pune problema, o duci unde vrea ea, chiar ii cresti si copiii dintr-o alta casnicie, ii oferi masina, casa, iubire, devotament, respect......
Deci, unde am gresit? Sunt atatea femei care si-ar dori ca barbatii lor sa nu fie betivi, sa nu fie scandalagii, sa nu fie "pentru altele", ci devotat lor si sunt atatea care si-ar dori macar un sfert din cate ofera altii si totusi, greseala tot a mea e?
carmentoma:
Nu esti singurul care a avut de-a face cu o femeie care"s-a saturat de bine"! Si , fie vorba intre noi, ti-ai enumerat calitatile, dar despre defectele tale ce poti povesti? Ca e imposibil sa nu ai! Nu e nimeni sfant! De exemplu, excesiv de gelos, sau de pisalog, sau alte asemenea! Incearca macar in fata ta insuti sa le constientizezi si poate gasesti singur raspunsul!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă