Arhiva > Arhiva

Gospodina vs cariera

<< < (65/91) > >>

Mari_a:
Rufele cu web-cam-ul   ;D  A mea n-are probleme d-astea. Nu-si face. Nu o data le-a bagat pe toate la un loc! Uneori au iesit cu tenta de roz, alteori de bleu, de vernil...  ;D Are diverse nunate de gri  ;D   La asta inca mai lucram!

Silviu - avantaj voi - sunteti putini p-aici. Alintati, cocolositi  :)

Saturnianul:

--- Citat din: julia din Duminică, 20 Noiembrie 2011, 15:55 ---sa ma prezint: anti-talent in bucatarie. pt mine bucataria = tarim sfint. te inchini si iesi.

--- Terminare citat ---

Jul, in bucatarie nu-ti trebuie talent, ci spirit de aventura  ;D

Mari_a:
Asta mi-a trimis-o cineva pe mail. N-are a face cu cariera (doar daca esti bucatar!). Daca vreti sa gatiti ceva deosebit pentru sarbatori (in sensul de aratos, ca altfel nu-i mare lucru), iata: bucatareala pentru… chirurgi! Am avut rabdare sa ma uit pana la capat, dar de ce as face eu asa ceva? Mai bine manac numai spanacul!

Caroline:

--- Citat din: steliana din Vineri, 02 Aprilie 2010, 20:01 ---Dragii mei,
am incercat sa citesc tot de pe aici.
Nu stiu ce sa spun..
Ca sa spun si eu ceva, uitati cum am facut eu:
dupa ce am fost gospo, mama, cu oarecare cariera, devreme aks, alea alea...
el a plecat la alta mai mare decat el cu 10 ani
sa mor nu alta, acum rad dar prin ce am trecut....
si.. ce credeti?
dupa divort m/am facut amanta,niste ani
pai am zis sa gust si eu din asta, fara gand de razbunare
acum sunt tanara, linistita si inteleapta
va place ?

--- Terminare citat ---

Imi pare rau ca nu este emticon cu aplauze pe-aici. Super tare, fara mishto! Si ai perfecta dreptate!
Eu, dupa ce am facut tot ca tine, am mai constatat si ceva in plus: fosta amanta a ex-sotului meu (tot mai in varsta decat mine) adica actuala lui concubina (s-au mutat impreuna), ii reproseaza acum ca desi e cu ea, el inca ma iubeste pe mine... Ba m-a si sunat 'mneai intr-o zi sa-mi spuna sa-l las in pace - si ca eu, fosta sotie, ce-am cu ea, cea care ne-a despartit!?!  ;D
Pai, in definitiv... daca unii barbati nu viseaza decat la ceea ce nu pot avea, si odata ce au, regreta ce-au avut inainte sau isi cauta alta priveliste... nu e mai bine sa ramai "doar" amanta intr-o relatie?!  ::) (scot din calcul amanta unui om insurat)?!  :P

Caroline:

--- Citat din: julia din Duminică, 20 Noiembrie 2011, 15:55 ---sa ma prezint: anti-talent in bucatarie. pt mine bucataria = tarim sfint. te inchini si iesi.
de aceea accept cu placere sa maninc ce faceti voi. cineva trebuie sa se sacrifice ...

--- Terminare citat ---

Mie-mi place sa gatesc! Nu pun muraturi (raportul efort/satisfactie mi se pare ineficient) si nu fac cocaturi si dulciuri (ca le pun pe mine), in rest, orice. Gatitul e una din pasiunile mele (mai ales ca, de cand sunt singura, nu mai e obligatoriu  :P ), de aceea prietenii mei apreciaza intotdeauna cheful de ziua mea... ba uneori imi mai cer sa le dau si lor reteta  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă