Arhiva > Arhiva

Gospodina vs cariera

<< < (64/91) > >>

julia:
sa ma prezint: anti-talent in bucatarie. pt mine bucataria = tarim sfint. te inchini si iesi.
de aceea accept cu placere sa maninc ce faceti voi. cineva trebuie sa se sacrifice ...

Mari_a:
Aaa, Iuliana, ai un pui departe? Al meu abia acum se pregateste sa-si ia zborul... Il mai indop cu placinte cat mai pot, ca pe urma...

julia, brava fata curajoasa! Avem nevoie de voluntari!  ;D Dar sa stii ca nu raspundem de efectele si evenimentele adverse!  ;D

Iuliana:
Maria, puiul meu a zburat in septembrie. Daca urmeaza sa zboare si al tau, bine faci ca il indopi, dar mai ales invata-l sa si faca cate ceva.
Al meu a plecat neprihanit din punctul asta de vedere, abia stia sa fiarba niste cremwursti si nici aia nu-i ieseau prea bine  ???

Mari_a:
Eu sunt atat de catranita ca vrea sa plece, incat nu m-am bagat in nimic. Nici nu i-am pus piedici, dar nici nu am pus un deget de ajutor. Am lasat-o sa se descurce singura si nu de acum, de mai mult timp, de cand a mai crescut - n-am vrut sa o tin agatata de fusta mea, cum am vazut cazuri de "copii" pe la 30 de ani...
In privinta gatitului, se descurca. Nu face ciorbe ori tocanite, pentru ca nici nu mananca asa ceva. Face niste combinatii de ma lasa masca - treaba ei, stomacul ei... fiere nu mai are de vreo trei ani... Oricum, nu a ratat nici unul dintre filmele lui Jamie Oliver ori ale Annei Olson.
Cum nu a ratat nici un episod Top Gear (dar asta, recunosc, i se trage de la mine  :) )

Iuliana:
Maria, deci tu ai fata. Pai asa zi! Ei, atunci e ceva mai simplu. Noi prima data cand a spalat am sortat rufele cu web-cam-ul "asta la albe, asta la colorate" si tot asa...

Silviu, eu cre'ca tu esti optimist dar nu-ti dai seama  ;D
Rationament:
optimistul ar zice ca pana la urma raceala trece
pesimistul ar zice ca nu, nu trece niciodata

No, acu' zi tu sincer, ce crezi, pana la urma trece sau nu trece?

PS. Sunt blonda  ::)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă