Arhiva > Arhiva

Gospodina vs cariera

<< < (54/91) > >>

pe_jumate:
barbatii sunt simpli, @felicia..
au nevoie de trei lucruri si punct: sprijin, loialitate si sex.. simplu

am zis putin mai inainte ca citesc o cartzoaie foarte amuzanta, despre exact acest subiect.. ce e in mintea barbatilor.. si, pe coperta a doua, deci super-superficial judecand lucrurile, putem zice asa: "daca barbatul nu a reusit inca sa fie multumit de ceea ce este, de ceea ce face si de cat castiga, relatia voastra nu poate fi prioritatea lui nr. 1".. simplu de tot, nu? :-*

silviu:
felicia are dreptate. uneori nici eu nu stiu ce vreau :-\

Saturnianul:

--- Citat din: pe_jumate din Miercuri, 09 Iunie 2010, 22:35 ---deci super-superficial judecand lucrurile, putem zice asa: "daca barbatul nu a reusit inca sa fie multumit de ceea ce este, de ceea ce face si de cat castiga, relatia voastra nu poate fi prioritatea lui nr. 1".. simplu de tot, nu? :-*

--- Terminare citat ---

Cum ramine cu barbatul care tocmai o relatie care sa-i fie prioritatea numarul unu ii mai lipseste ca sa fie multumit de ceea ce este?  :)

optimus sum:
o tema extraordinar de importanta...un subiect care ar trebui sa ne preocupe cu adevarat , pentru ca multi gresim sine gresim viata , tocmai in limitele trasate de acest topic... l-am scos de la naftalina , din arhiva , si l-am repus pe tapet, dupa ce toata noaptea l-am citit ca pe o carte buna... :P

silviu:
ehe... s-a dus femeia gospodina care te astepta cu sortul atarnat de gat, cu ciorbitza aburinda, cu tocanitza calda, cu placinta-n cuptor...iar in nari simteai un melanj de arome rezultat din impreunarea cepei prajite cu vanilia din placinta. ce vremuri!... unde s-au dus, cand au apus? :'(
erai servit frumusel la masa, erai servit "la botul calului" cu o bere, doua, maxim noua, apoi eructai plin de satisfactie si treceai in pat, la somnic :)
acum gospodina noastra te asteapta imbracata sumar >:( cu ceva mancare cumparata de prin carrefour orhideea :( casa miroase a dolce&gabbana :( iar cand vrei sa treci la somnic, sare pe tine si vrea sa va iubiti ca cainii (sa ma scuzati de expresie), in pozitii inumane >:(
groaznic! s-a dus tot romantismul de altadata :'(

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă