Arhiva > Arhiva

Gospodina vs cariera

<< < (53/91) > >>

carmentoma:

--- Citat din: Ayouni din Marți, 08 Iunie 2010, 23:23 ---iar aici, de asemenea, mamele de baieti au un cuvant foarte important de spus atunci cand ii educa; ele le pot insufla toate calitatile necesare pentru a-si face sotia fericita si in consecinta, sa fie ei insisi fericiti.  pentru ca, despre asta este vorba la urma urmei, in timpul trecerii noastre pe acest pamant.

--- Terminare citat ---

Asa ar trebui sa fie, teoretic! Dar eu iti vorbesc din practica: am baiat care pe 28 luna asta implineste 20 de ani! Nu spun ca este inca "puiul mamei", ca inca spune "cand ma voi face eu mare!" si alte asemenea! Dar ma gandesc cu groaza la biata fata care se va incurca cu el! Nu e un baiat rau, dar nu misca un pai din proprie initiativa! Singura ei sansa va fi sa preia fraiele gospodariei si sa ii dea indicatii la fiecare pas! Pentru asta va trebui sa il iubeasca foarte mult, sa il accepte asa cum e , sa il puna ea la treaba si sa fie un munte de rabdare! Dar asta sa o faca la inceput, cand il poate modela! Ca dupa aia...O sa il insor cu instructiuni de folosire! O pun in garda, sa nu avem vorbe la proces... cum se zice! Asta daca se va hotari el vreodata sa se insoare! Ca la cat e de comod... si cum nu suporta copiii... nu il vad prea curand in asemenea postura!

Ayouni:
@carmentoma, totusi are doar 20 de ani! lasa-l inca sa mai haladuiasca prin copilarie! poate iar prinde bine un master in afara: sigur ii va desavarsi educatia din toate punctele de vedere.  si in plus ii va da si acel "je ne sais quoi" mai deosebit, un lustru, o amprenta mai aparte.  observ aceste trasaturi la colegii mei, cei care au trait in alta tara chiar numai cateva luni, si ceilalti. si cand va gasi marea iubire, sa vezi tu ce initiativa pe el! totul va veni de la sine, o sa vezi. mai devreme, dupa ce am scris ce am scris, ma gandeam la marile povesti de dragoste, ce s-ar fi intamplat daca nu ar fi terminat in mod tragic cam toate.  Romeo, azi mergem la shopping (oricum cuvantul asta este pe limba lor); juliet, unde sunt sosetele mele?
isolda, fa bine si carpeste odata zalele mele! hihihihhi! asa ca, nu-ti face griji din cauza fiului tau, dar oricum, apuca-te si scrie instructiunile acelea...

carmentoma:

--- Citat din: Ayouni din Miercuri, 09 Iunie 2010, 00:10 ---@carmentoma, totusi are doar 20 de ani!  dar oricum, apuca-te si scrie instructiunile acelea...

--- Terminare citat ---

Precum vezi, am extras esentialul! Stiu ca e ingrozitor de tanar! Si mai stiu ca abia astept sa se rupa de sub influenta  (sau fusta) mea! Si tot la fel , abia astept sa il vad indragostit, cucerit suta la suta de o femeie! Dar e foarte zgarcit, egoist si comod sa faca asta acum sau intr-un viitor apropiat! Imi zice ca intai vrea sa aiba o cariera si apoi sa aiba o relatie cu o fata!! Cat priveste plecarea in afara, am mai zis: e visul amandurora de cand era mic si abia asteptam sa se indeplineasca! Si instructiunile se dau prin viu grai, nu e necesar sa le scriu de pe acum! Sunt sigura ca imi voi trata foarte bine viitoarea nora, ca stiu de cat sprijin moral va avea nevoie!

marcutza:
barbatul, exact ca si in titlul topicului, poate fi sot, iubit, gospodar, carierist.
impartasesc principiul ca barbatul, baiatul, copilul-baiat, sa poata face fatza responsabilitatilor intr-un cuplu, sa se completeze, sa ajute cu perechea.
in relatia mea de mama-copil/baiat, am incercat si voi continua in aceasta maniera sa insuflu aceste principii, aceste deprinderi si de ce nu, necesitati baiatului meu.
am noroc ca structura sa comportamentala primeste informatii si ofera un feed-back perfect, altfel degeaba as fi luptat eu cu "catalin nu e bine aia, e bine cealalta"  etc.

Felicia:
De fapt ce vor barbatii? Cred ca nici ei nu stiu...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă