Arhiva > Arhiva
Gospodina vs cariera
painkiller:
eu cred ca problema nostra, a femeilor, e ca ne straduim prea mult sa le facem barbatilor pe plac. si daca asta ar fi tot. le mai gasim si scuze, ceea ce e si mai grav. de cate ori nu vi s-a intamplat sa aveti vreo nemultumire legata de comportamentul partenerului si tot de atatea ori ati creat scenarii care sa il scoata pe el basma curata, pentru ca doar in felul asta ati putut trece mai departe. dar oare de ce nu ne menajeaza si ei pe noi? de cate ori v-ati trezit dimineata sa il gasiti pe EL pregatindu-va cafeaua si micul dejun? si de cate ori ati facut voi lucrul asta, banal, pentru el? si asta e doar un exemplu. barbatii ca specie sunt de o comoditate iesita din comun, tot universul trebuie sa se miste in jurul lor. lor nu le place sa spele vasele, sa duca gunoiul, sa gateasca, sa puna haine la spalat, sa dea cu aspiratorul, nimic... dar oare noi femeile suntem chiar atat de innebunite dupa treburile casnice? avem orgasm de fiecare data cand stergem praful? nu cred. dar fac parte din viata de zi cu zi, trebuie facute.
asa ca eu pledez pentru egalitate intre sexe, pentru femeia care stie sa puna piciorul in prag si sa nu duca la extrem compromisurile, pentru femeia care stie sa fie si gospodina, sa aiba si un job bun, si care cel mai important sa stie sa isi tina barbatul in patul conjugal.
marcutza:
casatorita fiind imparteam treburile casei in mod placut cu el. amandoi faceam curat, piata, gateam impreuna, imparteam sau completam totul...totul pana la dorinta de mai bine, de a ne ridica mai sus, de a ridica nivelul de trai, de a avea ambitii si dorinte de mai bine pt casa, familie implicit pt noi si copilul nostru.
aici a intervenit cariera, timpul acordat carierei, lupta pt a accede la mai bine, la mai mult profesional si de aici financiar tot in folosul casei, casniciei, familiei.
si incet, incet eu am continuat sa inaintez, sa lupt si pt el si pt noi ca si cuplu, ca si familie...n-am reusit si putin cate putin firul a inceput sa se destrame pana s-a rupt.
si am facut, daca se poate spune asa, un compromis de comun acord cu ex, divortul.
painkiller:
imi pare rau ca s-a ajuns la divort, stiu ce inseamna, e dureros, dar te felicit ca te-ai ridicat si nu te-ai plafonat
marcutza:
multumesc @painkiller :)
da, m-am ridicat mult fata de acum 4 ani si doresc asta tuturor :)
CristianNasalean:
Este acesta intrebare/discutie rezervata reprezentantelor sexului frumos?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă