Arhiva > Arhiva
Gospodina vs cariera
sile43:
Cand iubesti cu adevarat ,nu poti insela. Eu cred ca adulterul intervine atunci cand iubirea incepe sa apuna.
marcutza:
stii, eu am auzit de multe ori din ambele parti "il/o iubesc" si in acelasi timp am auzit si de existenta amantilor.
astfel am ajuns sa-mi pun intrebarea topicului si sa nu mai inteleg la fel de bine verbul "a iubi" si a iubi cu adevarat asa cum spui :) @sile43
dadus:
Cred ca e asa de usor sa spui Te iubesc.totul e sa o si simti.
Ca si Cristian cred ca totul e o chestie de moralitate.
mikyboy:
eu sunt de conceptia ca folosesti acele cuvinte deosebite doar daca ele exprima exact ceea ce este in sufletul tau nu doar de dragul de a-l face pe celalalt sa se simta bine si tu de fapt nu simti cu adevarat acest lucru...
cat despre partea cu inselatul... atunci cand iubesti cu adevarat nu doar cu mintea si fizicul ci cu inima si sufletul poate sa fie oricine ca nu iti trebuie si nici macar nu te intereseaza acea persoana chiar daca poate vei avea ganduri de genul "cum ar fi oare..." sau chiar daca corpul iti arata dorinta si hormonii se agita acolo in interior... atunci cand iubesti cu adevart asta inseamna si moralitate si puterea de a rezista tentatiilor si o tentatie te va face sa iti doresti si mai mult persoana iubita... dar putini oameni simt asa ceva majoritatea... dar mai bine sa nu imi aduc aminte ca iar...
cat despre cei care se iubesc dar au si amanti... daca este cu acceptul celuilalt atunci... no comment... asa s-a ajuns la "menaj a trois" si la swing...
Saturnianul:
@mikyboy, imi place mult cum gindesti. tu ori nu esti barbat, ori esti... extraterestru ;D :P
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă