Arhiva > Arhiva

Gospodina vs cariera

<< < (23/91) > >>

mikyboy:
@marcuta- au atins foarte bine aspectele importante ale celor doua caractere ale femeii ceea ce nu ai precizat este ca daca SOTIA ar invata de  la AMANTA si invers atunci barbatii ar fii mai fideli si ele ar fi mai fericite... dar atunci cand ca si sot-sotie esti refuzat cand trupul e incins si dragostea se vrea a fi manifestata atunci ca barbat cauti altceva... si e bine stiut rolul sexualitatii intr-o relatie indiferent de  ce natura  este ea: amanti, iubit, prieteni sau sot-sotie... la toate astea se mai adauga si cunoasterea personala dar mai ales multa imaginatie si jocuri din partea ambilor parteneri...

marcutza:
@mikyboy :) o intrebare: esti atat de sigur ca un barbat care are o sotie cu calitati SI de amanta, nu ar fi infidel ? :)

si e valabil si pentru sotia care are un sot exceptional ca amant  ;)

silviu:

--- Citat din: marcutza din Luni, 12 Aprilie 2010, 12:05 ---o intrebare: esti atat de sigur ca un barbat care are o sotie cu calitati SI de amanta, nu ar fi infidel ? :)
--- Terminare citat ---
eu n-as fi sigur :-\

CristianNasalean:
Curiozitatea face parte din natura umana drept pentru care nu este ceva iesit din comun sa te intrebi "cum ar fi daca...?" Asa ca, marcutza, eu cred ca nu este absolut nici o garantie ca unul din parteneri nu ar fi infidel indiferent de calitatile celuilalt. Firesc ar fi in momentul respectiv sa intervina o alta latura umana care din pacate e cam atrofiata la multe persoane: moralitatea...

marcutza:
multumesc @cristian, exact la gand  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă