Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Bujorul inflorit din Ciucas si Canionul 7 scari 23 - 25 iunie 2017
admin:
M-am gandit de aici din Scotia, unde am gresit. Si da, am gasit. Lansand conceptul "Excursii pentru toti" am adus impreuna persoane diferite ca profil. Ceea ce reduce din sansele de compatibilizare in interiorul grupului. M-am bazat prea mult pe termenul toleranta si intelegere. M-am gandit eu, ca persoane pe acel palier intelectual au abilitatea si deprinderea de a-i intelege pe ceilalti. M-am inselat. Sunt lucruri ce se pot corecta, nu e o tragedie ci doar o dezamagire. Egoismul... :-\
krondia:
Pe de alta parte, cred ca exista si o oarecare confuzie in momentul in care o excursie montana se adreseaza tuturor. Nu toata lumea acorda atentie detaliilor referitoare la profilul mai activ caruia i se adreseaza actiunea si vin neechipati, fara o minima incalzire si... le e greu...
Si, nu in ultimul rand, cu cat grupul este mai mare, cu atat posibilitatea de a se scinda creste.
Sunt convinsa ca vei gasi solutia optima pentru a reechilibra balanta :)
ciupercuta:
Gigi, ca sa-ti mai reduc din dezamagire, vreau sa-ti impartasesc si o impresie pozitiva (sau doar pozitiva).
M-am bucurat mult sa ajung in Ciucas. E un munte pe care l-am dorit si pe care l-am tot ratat in ultimii ani. M-am bucurat si mai mult sa merg acolo cu un grup atat de mare si atat de divers. Da, diversitatea pe mine ma bucura. Mi se pare ca da gust vietii. Orice interactiune (poate chiar mai mult cele cu oameni diferiti fata de noi), daca nu ne imbogateste, macar ne invata ceva despre noi insine.
Ar fi fost frumos sa stam impreuna mai multe zile, sa ne dam timp unii altora sa ne descoperim calitatile. ;)
Cat despre cei carora le-a fost greu dar totusi au continuat drumul, nu e cu atat mai imbucurator si mai de apreciat ca si-au depasit limitele si au ajuns sa se bucure de munte? Poate niste oameni si-au descoperit o noua pasiune in excursia asta. N-ar fi frumos?
Calatorii placute!
- Claudia
f-1969:
Buna seara! Mie mi-a placut in excursie. Mi-a placut pana si faptul ca la un moment dat grupul s-a scindat pe munte si astfel am putut sa simt si sa savurez excursia fara sa aud nicio discutie pe langa mine, doar eu si muntele. In privinta muzicii de la petrecerile de seara...Mie imi place muzica mai noua, cu mult ritm sau muzica rock care mai mult se asculta decat se danseaza. Nu am dansat si nu voi dansa din obligatie " pentru ca asa trebuie". M-am impacat cu gandul ca majoritatea prefera hore nesfarsite si muzica de pe vremea bunicii si atunci stau la petrecere atat timp cat imi face placere. Cand am incercat muzica mai noua am observat ca majoritatea participantilor nu mai danseaza asa ca... Imi plac excursiile Singles Camp pentru ca am posibilitatea sa ajung in locuri in care nu as putea sa merg in siguranta singura. Imi place ca au un program bine stabilit dar nu-mi plac intarzierile cauzate de participanti pentru ca uneori pot duce la neatingerea obiectivelor zilei respective. Intotdeauna am considerat punctualitatea un semn de respect aratat celor cu care esti. Pentru ca majoritatea nu suntem oameni " de munte" si nu stim cantece de munte si jocuri ce se pot juca in echipa as vrea sa va sugerez ca daca am avea de exemplu foi tiparite cu cuvintele cantecelor de cantat in jurul focului de tabara poate ca ar participa mai multa lume decat daca cantam numai muzica populara. Cred ca ar fi distractie si daca am incerca jocuri de echipa si poate asa s-ar consolida mai mult grupul. Vreau sa spun ca seara nu e neaparat necesar numai sa dansam. Aaa, Lidia e o tipa faina si finuta care pleaca de la premiza ca are de a face cu oameni maturi care stiu si inteleg care ar trebui sa fie comportamentul pe munte. Nu e intotdeauna asa si cum repetitia e mama invataturii...:) niciodata nu strica sa se repete reguli despre deplsare pe munte, pastrarea curateniei, protejarea naturii. Va multumesc si sper sa nu fi deranjat pe nimeni cele spuse mai sus
noiembrie:
La ceas de seara,pe o vreme caniculara, am admirat fotografii din aceasta excursie.
Ati surprins muntele in splendoarea lui, maret,dominator,ascuns ochiului nepregatit sa vada,dar prietenos cu cel antrenat.
De la picatura de roua pana la inserarea pe creste e o poezie in imagini.
Si, contrar unor opinii,simt un grup.
Ah Gigi si ai nostri din Scotia,de ati vedea fotografiile,v-ar fi dor nespus de acasa !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă