Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Bujorul inflorit din Ciucas si Canionul 7 scari 23 - 25 iunie 2017
Rodica_I:
:smitten: :smitten:
ESTELU:
Cu sau fara bujori a fost minunat!!!!!
Multumesc tuturor celor care si-au adus "contributia" la starea mea de f.bine
multumesc in general tuturor celor care prin ceea ce traiesc, simt, gandesc, fac din momentele noastre o incantare
va salut pe toti cu mult drag!
RADULESA:
Salut echipa de drumeti,
Desi am facut o entorsa, am decis sa particip la aceasta excursie, bazindu-ma pe ce a scris Gigi:
"Este deschisa insa si celor mai putini activi, care doresc sa iasa intr-un week-end la o gura de aer de munte, la plimbare, dornici sa socializeze. Va puteti face un program separat, microbuzul va sta la dispozitie pe perioada in care ceilalti drumetesc. Puteti da o fuga pana la Rezervatia de ursi de la Zarnesti, sa vizitati Cetatea Rasnov, sa va plimbati prin Brasov. Nu veti avea insa ghid cu voi, insotitorul de grup si ghidul vor fi cu grupul de drumeti. Pot insa sa va dea toate informatiile si sa va organizeze plecarile cu microbuzul"
Si bine am facut! M-am bucurat si eu de aer, soare si am ris cu pofta. Multumesc celor doua Cristine ale excursiei mele : una, cea mai buna colega de camera care a avut grija de mine si cealalta care m-a facut sa nu ma simt prost ca nu am putut urca pe munte si cu care am petrecut citeva ore pline de voie-buna! Multumesc Lidia care a avut grija si de cei care nu au urcat.
Rodica,
Nu stiu ce sa zic privitor la parerile tale. Depinde cum vezi problema. Cine decide ce inseamna SC?
Oare inseamna:
- sa facem ce ne roaga o persona/ o minoritate: inchidere aer conditionat - dezastru!
- sa dansam musai dupa Bau bau pusa dupa dorinta a vreo doua persoane ?
- chef de baut tuica si mincat slanina dupa un minunat pastrav si o inghetata generoasa, ok am facut-o dar sa ma mai si distrez linga doua sipci cazute cu pretentii de foc de tabara? Toleranta-toleranta dar cit?
s.a
Eu, mai degraba as zice ca (cel putin asa s-a intimplat in precedentele mele putine excursii):
- sa-l intelegem si pe cel care vrea aer conditionat moderat, ca poate are o afectiune si spiritul SC zice sa-l facem sa se simta bine
- daca cineva are o problema de sanatate hai sa empatizam cu el atita timp cit nu incurca bunul mers al excursiei
- poate ca majoritatea are alte preferinte muzicale cu un standard un picut mai sus, daca nu este o crima cumva. Daca o majoritate vrea altceva decit o minoritate si totusi majoritatea nu isi impune punctul de vedere, asta inseamna ca minoritatea s-a distrat cu Bau bau si majoritatea a plecat la culcare. Oare asta o fi spiritul SC? Pentru majoritate nu, pentru minoritate da.
Eu personal am constatat ca la SC , cu mici exceptii, nivelul intelectual al participantilor este ridicat (minimum stiu sa scrie corect!) - felicitari Gigi. Si in aceasta excursie am gasit admiratoare ale lui Dan Puric, am impartasit experiente de viata si am invatat cite ceva - stima Moldova. Hai sa nu manelizam spiritul SC si sa incercam sa ne depasim conditia, nu ca as fi neaparat elitista, slava Domnului (sic!)am spus bancuri licentioase si am marsat la glume cu perdeluta transparenta. Ar mai fi cite ceva de adaugat dar cine a avut de inteles, a inteles.
Sa va pastrati spiritul tinar si un nivel ridicat de toleranta. Pupici.
admin:
Multumesc Krondia! Pentru implicarea ta pe forum, disponibilitatea de a arata, de a explica, de a ghida. Sunteti cativa aici carora Singles Camp va este dator mai mult decat s-ar crede...Si mai mult decat atat, in momentele in care imi vine sa stau acasa linistit, sa-mi vad de nepotel, gradina si pictura ma ajutati sa ma remotivez si sa continui. Pana una alta sunt in Scotia cu un grup fain.
krondia:
Gigi, meritele iti apartin in intregime. Singles Camp a fost pentru mine dragoste la prima vedere... Programele excursiilor pe care le concepi se potrivesc perfect pe profilul meu de drumet iubitor de munte dar si de cultura, lucru care nu mi s-a mai intamplat pana acum. Asa am reusit sa ajung pentru prima oara in cele mai indepartate sau mai greu accesibile colturi din tara: Marginimea Sibiului, Apuseni, Delta, Herculane, Maramures, Samothraki si lista poate continua. Am cunoscut in aceste excursii oameni faini cu care am legat prietenii stranse, ceva ce se gaseste tot mai greu in zilele astea.
Apropo, la prima actiune la care am participat carnavalul de la Sibiel - am dansat cu totii, printre altele, pe cantecelul 'Am pierdut o batistuta'... si taaaare a fost fain sa dau in mintea copiilor...
Pentru toate acestea, cand pot sa ofer ceva in schimb, o fac din tot sufletul.
Au fost si acum, la Brasov, persoane de care m-am atasat imediat desi de-abia ne cunoscuseram. Si, chiar daca la un moment dat cineva mi-a spus ca grupul nu ar fi interesat de cladiri, istorie etc. am ramas placut surprinsa sa constat apoi ca au fost persoane care chiar au retinut ce le-am spus. De pilda, in timpul de asteptare de la restaurant, o colega, nu am sa-i dezvalui numele, a reusit sa identifice in fotografiile de epoca pe care le prezentasem, cladirile emblematice din centrul istoric despre care vorbisem. I se citea bucuria in ochi cand i-am spus ca le poate pastra. Am mai fost intrebata de un coleg despre stilul arhitectural in care este construita Biserica Neagra si cate si mai cate.
Pentru toti acesti oameni care isi doresc mai mult decat o simpla iesire in timpul liber, iti doresc sa ai puterea sa mergi mai departe, ne faci atat de mult bine.
Vacanta faina pe mai departe!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă