Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Bujorul inflorit din Ciucas si Canionul 7 scari 23 - 25 iunie 2017

<< < (30/34) > >>

mirela123:
Am inceput o noua zi. Am inceput o noua saptamana.
E atat de aproape si totusi atat de departe....Canionul 7 scari, cascade, verdele crud al ierbii, conurile rosii ale brazilor....Vf Ciucas...locuri minunate (carari de munte cat vezi cu ochii)....oameni minunati...aproape 15 km....m-am intrecut pe mine insami (si imi place sa cred ca nu sunt singura).
Am fost impresionata de aglomeratia de pe munte, de unde deduc ca lumea se reintoarce la natura....copii, adulti....cu zambetul pe buze, dar fara a lasa sa se inteleaga ca febra musculara le da tarcoale, plini de voie buna, toti aveau un tel: sa faca miscare, sa socializeze, sa fie printre primii care gasesc minunile naturii...
Multumim Lidia pentru modul in care te-ai implicat, pentru daruirea de care ai dat dovada pentru a obtine maxim dintr-un timp atat de scurt afectat acestei excursii. Multumim Diana pentru timpul acordat si pentru detaliile oferite despre Brasov si imprejurimi.

va urez la toti si la toate : Sa suportati caldura cat mai usor !!!

Nina Petre:
Salutare,
am prins ultimul bujor!

uite-l!

poate cativa...

sau mai multi!!!

wonderland:
Nina, ai pus pozele asa mici ca sa ne protejezi pe noi, cei/cele care a am stat acasa si acu nu mai putem de invidie?  :magic:

Eu recunosc, sunt invidioasa si mi-e ciuda. Si dupa cat de repede au inceput sa apara impresiile si pozele, cred ca v-a fost taaaaaaaaaaaaare greu si urat!  :kissing:

Nina Petre:
Da, sigur, ca sa va protejez, asta a fost prima intentie :)!
Dar de fapt care e rezolutia corecta pe care ar fi trebuit sa o aleg in PostImage?

wonderland:
Eiii,  nu stiu sa spun care e cea corecta.
Eu prefer 640x480 (for message boards) dupa cum am scris in tutorialul de amator:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,540.msg126382.html#new

Exista si varianta No resize, dar uneori pot fi atat de mari, incat devin greu de urmarit. (si ma refer aici strict la poze, da?)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă