Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Bujorul inflorit din Ciucas si Canionul 7 scari 23 - 25 iunie 2017

<< < (29/34) > >>

noiembrie:
Mai are cineva in plan sa intalneasca grupul la Brasov , din rezidenti sau zone apropiate ?

Rami:
Buna seara tuturor, cunoscuti, sau, necunoscuti!
Am citit ce a scris Gigi ieri, si vreau sa fac o marturisire!
Da, Gigi, ai dreptate, nebunia asta zilnica, serviciile devoratoare de timp si energie, probleme de tot felul care se  ivesc, deceptiile, toate, toate astea ne transforma in niste roboti, in niste "muraturi", cum obisnuiesc eu sa spun!
Poate e rusinos sa spun asta, dar, si eu, am momente cand ma simt asa!
Si, recunosc, ca, nu ma plac asa, si chiar  imi pare rau!
Dar, pentru ca exista un DAR, in urma cu aproape un an, AM DESCOPERIT SINGLES CAMP! :yeah:
Cativa oameni din SC, care mi-au si devenit prieteni, stiu asta, PE MINE SC, M-A AJUTAT SA POT SA REDEVIN EU, CEA DE ALTADATA, CEA ADEVARATA( cum imi place mie sa spun), SA FIU VESELA, VOIOASA, ZAMBITOARE, PLINA DE ENERGIE SI DE VOIE BUNA, PUR SI SIMPLU, SA SIMT CA TRAIESC!
ASTA A FACUT PENTRU MINE SC SI OAMENII PE CARE I-AM CUNOSCUT AICI, SI TOATE EXCURSIILE MINUNATE IN CARE AM FOST!
E tare adevarat ca, eu sunt doar unul din cei 10 000 de membrii pe care ii are SC, si, poate marturisirea mea, e, o picatura intr-un ocean, dar, PENTRU MINE AU CONTAT SI CONTEAZA TARE MULT TOATE ASTEA!
Si, acum, sper, sa nu supar pe nimeni, acei 5-6, care au inteles gresit spiritul SC, NU

Rami:
Asa cum am spus, sper, sa nu supar pe nimeni, acei 5-6, care au inteles gresit spiritul SC, NU POT SA SCHIMBE CU NIMIC SPIRITUL SINGLES CAMP!
CEEA CE AM GASIT IN SC, NU POATE FI SCHIMBAT SAU STRICAT DE CATIVA OAMENI CARE NU AU INTELES CE INSEAMNA SC!
EU, VA MULTUMESC TUTUTOR PENTRU CEEA CE AM GASIT SI CASTIGAT IN SC! :bow: :flori:
Banuiesc ca voi, cei din aceasta excursie sunteti deja la petrecerea de seara, pana-n noapte! :yeah:
MI-E DOR DE ASA O PETRECERE, DE ASA ATMOSFERA!
VA DORESC MULTA, MULTA SANATATE TUTUROR SI ZILE CU SPOR IN TOATE, iar celor din Ciucas... DISTRACTIE LA MAXIMUM :dance: *|*
CU MULT DRAG, Rami :)

crystyna2000:
Buna,

A fost o iesire foarte frumoasa, locurile alese pentru drumetii m-au incantat foarte mult; s-a dovedit inca o data ca, persoanele care iubesc muntele au un grad de flexibilitate mare si sunt deschise,prietenoase.
Multumiri Lidiei pentru rabdare si Dianei pentru timpul acordat in Brasov.
O saptamana frumoasa !

crystyna2000:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă