Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cultura, mestesuguri, meleaguri de poveste. Monteoru 29.09 - 01.10.2017
Rodica_I:
Sper sa am timp diseasa ...acum cat sunt calde impresiile ...
Abia astept sa va povestesc cum a fost cu Diana insotitor :flori: (mi-nu-nat )
si asa... mai am cateva restante ..... :whistle:
admin:
Diana ma bucur mult ca mi-ai ascultat sfatul si ai facut Scoala de ghizi. Am inteles ca ai terminat cu Magna cum laude, felicitari! Ar fi pacat ca oameni pasionati si activi ca tine sa nu isi ofere cunoastiintele si energia pentru a indruma, pentru a ghida, pentru a arata locuri frumoase.
De asemenea ma bucur mult ca ai inceput oficial cu noi, cu Singles Camp&Travel activitatea aceasta de ghidaj. Iar pentru viitor, iti scriam pe fb, sunt convins ca de aici incolo o sa colaboram mult!
Ce mi-as dori mult este sa nu dezamagesti la reactiile celor pe care ii indrumi, sa te gandesti doar la "a-ti face bine treaba". Cine stie, cine e educat, de bun simt si cantareste corect lucrurile o sa te aprecieze. Si doar acesti oameni conteaza, pe restul oricum nu poti sa-i multumesti. Am mai scris eu pe aici, pe ei nu-i multumeste in primul rand persoana lor, nu se accepta asa cum sunt si atunci isi revarsa supararea neimplinirii...pe altii. Am intalnit destule astfel de personaje, ai vazut la randu-ti, pe pielea si suferinta ta, astfel de manifestari...
Ochi dati peste cap, pretentii de elitism ionosferic, grimase de superioritate, impunere prin presiune. Asta e profilul tipic al omului care plictiseste pe toata lumea, care irita si care sfarseste prin a fi respins. Pentru ca lumea normala nu are chef sa asculte, sa asiste la demonstratiile fitzosilor, isi doreste si asteapta un mediu in care sa poata comunica comod.
Iti promit, asa cum o fac si in situatia Lidiei, a lui Gabi si Iulian, ca oamenii de acest fel, au in viitor usa inchisa aici...Vin, deranjeaza o data si apoi gata, nu ne mai intalnim cu ei...
Mi-a mai povestit Samiza de doua persoane care au venit pentru "odihna"...Pai n-am explicat noi clar, ca ne adresam unui profil comunicativ, sociabil, deschis, tolerant, vesel, mai activ? Pai de ce nu citim tot ce tine de profilul mediu al grupului, de ce inainte de a veni la prima excursie nu citim un pic pe forum cam cum se desfasoara actiunile noastre? Ca elementul turistic este 80%, restul de 20% din actiune este socializare? Ca serile sunt cu dans, cu muzica, cu ras, cu distractie. Lumea vine sa se destinda, sa se bucure, stam destul timp seriosi si incruntati.
Alt lucru pe care vreau sa-l clarificam. Nu suntem seniori, daca am fi asa, ne-am declara grup 60+. Am lasat portile deschise si celor de pe peste 60 de ani, e adevarat, pentru ca am intalnit astfel persoane mai tinere decat unele de 40 si ar fi pacat sa-i trimitem cu Christian Tour la seniori... :) Dar profilul mediu este undeva la 45 de ani. Deci daca aveti peste 60 ganditi-va ca doar daca sunteti o persoana vesela si activa gasiti aici in Singles Camp un loc potrivit. Daca sunteti retrasi, cu nevoie de tabieturi, atunci disconfortul e reciproc.
Succes in continuare Diana, urmeaza sa ne auzim pt a lansa inca ceva anul acesta. Poate chiar mai multe actiuni!
Floryyy:
Hello! Pentru mine nu a fost prima excursie Singles Camp, dar a fost la fel de interesant? ca celelalte. Nu cred sa existe excursie SC in care sa nu descoperi ceva nou, ceva frumos, ceva ce nu ?tiai c? exist?, dovada fiind num?rul mare de oameni care revin, care doresc s? vad? ?i alte locuri. A fost un weekend plin, cu un program frumos.
Felicit?ri Dianei ?i mult succes in continuare, s? ai parte de oameni care zâmbesc mult ?i în?eleg c? nu e?ti responsabila chiar pentru toate nepl?cerile lor, închipuite sau nu. Unii dintre noi s-au bucurat s? fie "deranja?i" de râsete, dansuri, glume! :)
Sa ne revedem cu bine ?i bucurie! ;)
Rodica_I:
Heloo dragilor ! :)
Cum spuneam ...am revenit, :D deci doamne , am trait un experiment foarte urat despre care din bun simt nu voi scrie prea mult ...
Niciodata in cei "28 de anisori " ;) ai mei decand merg in diverse excursii si mai ales in cei cativa ani decand sunt in SC nu mi-a fost dat sa intalnesc asemena personaje ...reuseau sa creeze situatii stupide si penibile...pentru intregul grup...
Discutiile de genul.... da muzica mai tare ..opreste muzica , deschide caldura , inchide caldura ...samd..erau mangaieri ...nu au ratat pe nimeni, agentie..sofer ... insotitor de grup ...participanti...muzeografi... ospatari.... :'( :'(
Nu stiu cum puteti descoperii asemena personaje inainte ...
Nu pot sa scriu in acelasi loc si restul
Rodica_I:
Diana , ma bucur ca am facut parte din grupul in care te-ai lansat ca "Insotitor de grup " in Singles Camp! :smitten:
Felicitari, mult succes si drum lung pe acest domeniu... :flori: :flori:
Ai avut un "profesor" bun ;) , vorba dulce si balnda ca a lui Gigi , dragostea de cunoastere si impartasire a cunostintelor te vor ajuta sa-ti depasesti discipolul, ba chiar ai un avantaj fata de Gigi, tu ai stat si pe scunele din spate :D
Poate ca asa trebuia sa fie, sa vezi cum te descurci si in stare de stres ;D ;D ;D... , Gigi ...nu cumva a fost un test pentru Diana ? ;) (glumesc ) Oricum l-a trecut cu brio :applause: :applause: bravoo Diana felicitari :flori: :flori:
Felicitari Singles Camp pentru alegerea facuta ;) , va doresc sa aveti multe actiuni impreuna !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă