Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cultura, mestesuguri, meleaguri de poveste. Monteoru 29.09 - 01.10.2017
Bon Voyage:
INFORMATII TRANSPORT
Plecare din Bucuresti: 29 septembrie, ora 09:00 Statia Petrom Aurel Vlaicu vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu.
Auto: Microbuz, numar de inmatriculare: B-580 NEW
Sofer: BOGDAN
Telefon sofer: 0756070783
Pentru conexiuni la traseu va rugam sunati soferul si stabiliti locul de imbarcare si ora.
Nu uitati sa luati cu voi sandwich-uri si apa pentru drum.Pentru vineri programul este plin si veti ajunge doar seara la cazare si la cina.
krondia:
Buna tuturor,
Ma bucur ca voi fi insotitorul vostru de grup timp de trei zile in frumosul tinut al Buzaului.
Ne asteapta obiective inedite, peisaje spectaculoase si oameni primitori, departe de agitatie si aglomeratie. Imi doresc ca si aceasta actiune sa fie la fel de frumoasa ca cea de acum doi ani cand am ajuns pentru prima oara in multe dintre aceste locuri.
Am rugamintea sa (re)cititi descrierea actiunii, ce trebuie sa aveti la voi pentru a va simti confortabil si in siguranta. Vremea se anunta insorita, aproximativ 18grade, e bine insa sa avem si o haina de ploaie.
Maine programul este destul de dens si nu avem timp sa ne oprim pentru masa, va trebui sa avem la noi un pachetel si apa, la pensiune vom ajunge doar seara.
Ar prinde bine daca ati aduce si unul, doua sau cat de multe stickuri cu muzica... prietenii stiu de ce :dance:
Pentru orice nelamuriri sau intrebari sau daca pur si simplu simtiti nevoia sa vorbiti cu cineva inainte sa ne vedem maine - in special cei care sunteti pentru prima oara intr-o actiune Singles Camp- puteti sa ma sunati in seara aceasta fara nicio problema
Telefonul meu: 0720048744
Eu am sa urc din Ploiesti, sa ne (re)vedem maine cu bine *|*
Diana
Rodica_I:
In acest moment nu am timp sa scriu mai mult pot doar sa va fac o dedicatie ;D ;D ;D
! No longer available
sus piciorulll ;) ;)
wonderland:
Rodica, asteptam si traducerea :) Desi, sunt convinsa ca cei care au fost cu tine stiu prea bine ce inseamna dedicatia ta.
Diana, felicitari!!! Sa ne impartasesti din experienta ca insotitor de grup!
Na, sa va fie si voua de bine, cum le-am zis si celor proaspeti reveniti din Tara Luanei. :magic:
Lavy:
Am revenit de pe Meleaguri de poveste .
Impresii la rece sau la soare depinde cum doreste fiecare sa-le vada :
- un grup minunat si distractiv (cu mici exceptii- dar asta e ,nu poate fi toata lumea la fel)....
- ghidul Diana o persoana de milioane ...Multumesc Diana !!!!
- peisaje superbe , locuri minunate si greu de descris in cuvinte si uitate de oameni
Poze : https://myalbum.com/album/HUmCrv60RWza
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă