Autor Subiect: Incursiune pe Cheile Nerei 6 - 9 iulie 2017  (Citit de 55321 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Nina Petre

• Full Member
  • Mesaje postate: 177
Re: Incursiune pe Cheile Nerei 6 - 9 iulie 2017
« Răspuns #120 : Sâmbătă, 01 Iulie 2017, 22:19 »
Te-am iertat, m-ai strigat Nora o singura data, gata cu botezurile de orice fel! Sunt deja la a treia actiune si ma bucur ca am ocazia sa te cunosc! In excursia din Ciucas am intalnit-o pe Noiembrie, o persoana speciala, la fel ca si articolele ei. Faptul ca aveti asa o participare intensiva pe forum starneste cel putin curiozitatea! Felicitari pentru cele 3000 de mesaje, ai vazut, s-a blocat pana si numaratoarea!

Offline ioanabil

• Full Member
  • Mesaje postate: 240
« Răspuns #121 : Sâmbătă, 01 Iulie 2017, 22:26 »
pt. wonderland
La fel ca si tine ne pregatim, ce punem in bagaja si mai ales transportul, ne vedem la Gheorgheni.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #122 : Duminică, 02 Iulie 2017, 14:33 »
pune cineva in bagaj si un norisor racoros, dar fara ploaie?  :faint:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Tarnauceanu.geta

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #123 : Duminică, 02 Iulie 2017, 16:59 »
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi – Piatra Neamt – Gheorghieni – Praid – Tarnaveni - Alba Iulia – Sebes Alba – Orastie – Hateg – Sarmizegetuza – Otelul Rosu – Resita – Oravita – Sasca Romana
1. Popa G. - urc din Alba Iulia
2. Mihaela T. (urcare din Iasi)
3. Monica S - urcare din Alb? Iulia
4. Luca S - urcare din Alba Iulia
5. Alis G - urcare din Iasi
6. Ioana B (urcare din Gheorgheni)
7. Oana L - urcare din Tg. Neamt
8. Cristian C - Alba Iulia - doresc cazare in Alba Iulia
9. Tatar V. - Roman
10. Anca C - urcare Piatra Neamt
11. Raluca M. - urcare Piatra Neamt
12. Octavia D. - urcare Alba Iulia (sau Sebes)astept confirmare  :help: Daca nu va abateti mult din drum ca sa treceti prin Sebes (daca microbuzul merge pe A1 va abateti); daca se merge pe E68, o oprire la benzinaria MOL e OK pt mine,  as prefera de acolo sau de unde imi propuneti daca nu, o sa vin pana in Alba Iulia.
13. Diana C - urcare in Alba Iulia-as dori si cazare in Alba-Iulia
14. Geta T. - urcare Iasi

Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Pitesti – Slatina – Craiova – Drobeta Tr Severin – Orsova – Sasca Romana
1. Elena Gatiu, urcare din Bucuresti
2. Violeta Deaconescu,urcare din Drobeta Tr Severin
3. Nina Petre, Bucuresti
4. Eugenia Enache
5. Mariana Costache - urcare din Bucuresti
6. Cristina G, Bucuresti
7. Marin M-Bucuresti
8. Camelia I - Bucuresti
9. Daniela-Mirela F - Bucuresti.
10. Angelica C - Bucuresti
11. Madalina G- Bucuresti.
12. Valentin N - Bucuresti.
13. Creteanu Simona -urcare din craiova
14. Lili V- Bucuresti
15. Daniela T -Bucuresti
16. Olivia Bucuresti
17. Lucian B- Bucuresti
18. Manuela N - Bucuresti
19. Angela Alecu - Bucuresti
20. Gabriela Gheorghe- urcare din Pitesti
21. Ciocoiu Ioana, urcare din Bucuresti
22. Andreea Anghelescu - Bucuresti
23. Elena Demetrescu -Bucuresti
24. Adriana Luca - Bucuresti
25. Gheorghe Alexe - Bucuresti
26. Marina Moraru Bucuresti
27. Eugenia F. - Bucuresti

Offline Syzygium

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 79
« Răspuns #124 : Duminică, 02 Iulie 2017, 19:40 »
Va salut pe toti si astept cu nerabdare sa va cunosc! E prima excursie la care particip cu voi si am emotii ca un copil inainte de prima tabara. N-am mai fost de mult (muuult) in drumetie asa ca mi-am cumparat echipament nou. Acum il probez si ma simt un pic cam stanjenita si stangace. Sper sa-mi treaca repede. (oricum bocancii i-am pastrat pe cei vechi asa ca nu-i mare bai). 
@Wonderland, multumesc pentru postari, tocmai am facut un copy/paste din mesajul tau de aseara, sa am la indemana rezumatul cu ce trebuie luat – de la "bat de trekking" pana la "nuci/seminte".  Nu prea sunt familiarizata cu sud-vestul tarii, acolo e o clima mediteraneana, banuiesc ca e putin probabil sa fie foarte frig sau diferente mari de temperatura, nu? Pe AccuWeather vad temperaturi similare cu Bucurestiul si cu 4-6 grade mai mult decat Sinaia/ Busteni. Eu m-am pregatit cu haine de munte si pentru orice vreme dar pe canicula asta din Bucuresti nu-mi vine sa le iau cu mine :)

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #125 : Duminică, 02 Iulie 2017, 20:20 »
Bine ca nu-s bocancii noi, ca rod.  Mai ales daca unghiile nu-s taiate drastic.
Esti draguta si iti sta bine cu echipamentul nou. :thumbup: Eu inca n-am chef sa probez ca-s suparata ca am constatat ca tre sa-mi iau o marime mai mare. :2funny: :knuppel2:

Syzygium (ma bucur ca te cheama Eugenia, dar tot vreau sa aflu cum se pronunta nickname-ul tau :) ), sa stii ca lista mea ne e completa si nici cea...avizata.
Gasesti in pagina 1, dupa programul pe zile, la partea cu Responsabilitatea personala, dar cred ca ai vazut deja, lista...oficiala cu echipamentul.
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2421.0.html

Eu imi iau doar un polar. Nu cred ca e nevoie de geaca de iarna, chiar.Dar aici, mai bine o asteptam pe Lidia sa vedem ce ne mai recomanda.

Tocmai am recitit-o si eu, numa bine ma duc sa-mi caut lanterna. pe lista mea lipsea si pelerina de ploaie. Vezi, de aia zic, nu te lua dupa lista mea.
Papuci de plastic/apa, n-am mai gasit la Decathlon  :faint:, dar sper ca si ce am eu e ok (sandale de drumetie)

BTW, Tania, ai glumit sau ai vorbit serios cand ai zis sa ne luam si costum de baie?

Una peste alta, acusi-acusi...ne luam sapca, hanoracul si-am plecat. :dance:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Angela B

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 92
« Răspuns #126 : Duminică, 02 Iulie 2017, 20:38 »
Tania nu glumeste. La un moment dat se traverseaza prin apa , acolo este un loc unde va puteti odihni sau sa faceti o baie in Nera. Am fost in actiunea aceasta acum cativa ani... ca si Tania. Uite ca m-am bagat si eu

Offline Octy1958

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #127 : Duminică, 02 Iulie 2017, 20:46 »
Buna la toata lumea  :D. Bagajele aproape gata (si costum de baie, am urmat sfatul..  :crazy2: si abia astept sa exploram locuri atat de frumoase (chiar a fost un reportaj seara asta la stirile ProTV cu Cheile Nerei, nerabdarea creste creste....)

Inca nu stiu de unde urc eu  :crazy2: :uglystupid2: Sebes sau Alba Iulia  (sunt din Sebes).

Am citit in niste mesaje de ceva palinca  O0; cata sa aduc  >:D :strambatura: oO :P :dance:, facuta de mine  :strong: si ca suntem multe fete, ceva visinata  *|* *|* *|* *|* .... cata?
Abia astept sa vina vineriiiiii  :applause:

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #128 : Duminică, 02 Iulie 2017, 20:54 »
octy, suntem peste 50 de persoane. Vrei sa-ti epuizezi stocul?  :2funny:
Am inteles, Angela B, hai ca ma duc sa-mi caut si costumul de baie.  :crazy2:
Cu Sebes sau Alba, cred ca maine-poimaine te lamureste Lidia, cand anunta informatiile de transport pentru cei cu plecare din Iasi.

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #129 : Duminică, 02 Iulie 2017, 20:55 »
Octavia,daca astepti ziua de vineri, grupul pleaca fara tine...joi.

Pentru Syzigium...ma bucur ca faci parte din familia Myrtaceae ;D

Offline ioanabil

• Full Member
« Răspuns #130 : Duminică, 02 Iulie 2017, 21:04 »
Palinca pe caldura asta? >:( Niste gheata ar fi buna.
Stie cineva daca sunt izvoare de apa pe traseu in cele doua zile de drumetie. CARE ESTE RECOMANDAREA sa luam cat mai multe  sticle de apa cu noi sau gasim acolo un magazin?

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #131 : Duminică, 02 Iulie 2017, 21:27 »
Ioana, la munte seara e racoare.   ;D Si dupa o zi pe drum, are efect de mio-relaxant. Dar nu e obligatoriu. Nu te infuria asa. :angel:
Echipamentul trebuie sa cuprinda:
–   rucsac dimensionat la drumetia la care participati
–   bocanc de munte cu talpa VIBRAM semi rigida, cu protectie pentru glezna.
–   daca bocancul este prevazut cu membrana Gore-Tex este cu atat mai bine, deoarece va mentine piciorul uscat pe timp umed.
–   imbracaminte adecvata sezonului, bluze termice, pantalon lung elastic
–   pentru sezonul cu zapada nu uitati de parazapezi si crampoane
–   bete de drumetie, sau bete de schi, sint recomandate in mod special, mai ales pentru portiunile dificile. Aceste bete pot fi si telescopice.
–   haine de ploaie: geaca si pantaloni impermeabili.
–   fiecare lucru ce este pus in rucsac trebuie sa fie pun intr-o punga de plastic, deoarece in caz de ploaie lucrurile pot fi ude.
–   lampa frontala sau minim lanterna
–   nu trebuie sa va lipseasca din rucsac ochelarii si crema de soare.
–   rezervor de apa plin ( 1-2 l)
–   medicamente pe care stiiti ca le folositi de regula si ceva antialergic gen claritin
- la aceasta excursie in mod special, pantofi de plaja cu bereta la spate, sau inchisi de plastic. Se traverseaza apa.
(....)
Surse de apa: In general apa de izvor din muntii Romaniei este potabila, dar asa cum recomandam este bine sa aveti cu dvs apa sau pastile de curatare/dezinfectare a apei, pentru a evita orice neplaceri.Pe traseu o sa intalniti izvoare, dar daca va stiti sensibili e bine sa consumati cu pastile de curatare.

Mai zice Gigi ca e un magazin in sat, de unde ne putem lua sa ne pregatim pranzul/sandvisuri (daca nu vrem sa comandam la pensiune). Presupun ca la magazinul cu pricina au si apa.
Hai ca se simte ca ne-am apucat de bagaje.  :giggle:

Offline Octy1958

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #132 : Duminică, 02 Iulie 2017, 21:31 »
 :oops: :uglystupid2: : asa-i joi !!!! In mintea mea era vineri pentru cei din Alba  :idiot2: Bine ca mi-ai atras atentia  ;) :applause:

Stoc am dar ce-i drept pe caldurile astea nu prea merge (astept excursiile de iarna....) :worship:

Offline ioanabil

• Full Member
« Răspuns #133 : Luni, 03 Iulie 2017, 10:30 »
Nu eram furioasa, doar incalzita de la atata caldura si mi-as fi dorit o inghetata in loc de palinca, da merge o palinca cu gheata.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #134 : Luni, 03 Iulie 2017, 11:11 »
in regula, Ioana, m-a derutat emoticonul.  ^-^ Prin Iasi s-a racit binisor si ploua de azi-noapte.  :coolsmiley:

Aaaa... ma uitam putin pe liste, e aproape ca o tabara  new entry. Suntem in jur 5-6, maxim 10, daca nu gresesc cei care am mai fost macar o data intr-o actiune SCT.
 Deci, va fi ca un nou inceput, plin de prospetime, curiozitate,  emotie si dorinta de voie buna pentru noi toti.  :magic: :thumbup: