Andreuta, vezi ca ai aruncat-o din microbuz pe Ioana cand te-ai trecut in locul ei, la pozitia 21.
Aveti grija sa preluati ultima lista, altfel va pierdeti colegii pe drum.Microbuz Iasi. Traseu: Iasi Piatra Neamt Gheorghieni Praid Tarnaveni - Alba Iulia Sebes Alba Orastie Hateg Sarmizegetuza Otelul Rosu Resita Oravita Sasca Romana1. Popa G. - urc din Alba Iulia
2. Mihaela T. (urcare din Iasi)
3. Monica S - urcare din Alb? Iulia
4. Luca S -urcare din Alba Iulia
5. Alis G - urcare din Iasi
6. Ioana B (urcare din Gheorgheni)
7. Oana L -urcare din Tg. Neamt
8. Cristian C - Alba Iulia
9. Tatar V. - Roman
10. Anca C -urcare Piatra Neamt
11. Raluca M. -urcare Piatra Neamt
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti Pitesti Slatina Craiova Drobeta Tr Severin Orsova Sasca Romana1. Elena Gatiu, urcare din Bucuresti
2. Violeta Deaconescu,urcare din Craiova
3. Nina Petre, Bucuresti
4. Eugenia Enache
5. Mariana Costache - urcare din Bucuresti
6. Cristina G, Bucuresti
7. Marin M-Bucuresti
8. Camelia I - Bucuresti
9. Daniela-Mirela F - Bucuresti.
10. Angelica C - Bucuresti
11. Madalina G- Bucuresti.
12. Valentin N - Bucuresti.
13. Creteanu Simona -urcare din craiova
14. Lili V- Bucuresti
15. Daniela T -Bucuresti
16. Olivia Bucuresti
17. Lucian B- Bucuresti
18. Manuela N - Bucuresti
19. Angela Alecu - Bucuresti
20.Gabriela Gheorghe- urcare din Pitesti
21. Ciocoiu Ioana, urcare din Bucuresti
22. Andreea Anghelescu - Bucuresti
23. Elena Demetrescu -Bucuresti
24. Adriana Luca - Bucuresti
25. Gheorghe Alexe - Bucuresti
26. Elena Demetrescu - Bucuresti
Buna seara. Doresc sa ma inscriu si eu pt microbuzul din Bucuresti, dar nu pot face mari manevre pe forum, nu sunt in tara si nu pot intra cum trebuie pe net, etc. Daca poate cineva sa ma ajute si pe mine, si sa ma inscrie, mii de multumiri si recunostinta. Elena Demetrescu
Elena te-am inscris eu, desi am incalcat cerinta lui Admin de a va oferi doar indrumare, iar argumentul m-a convins doar...partial. Dar m-am gandit ca se vor precipita lucrurile si mesajul tau va ramane uitat.
Buna,
Legat de cazare: cei care vin direct in Alba Iulia si vor cazare in noaptea 5-6 iulie, trebuie sa se treaca pe ceva lista pentru rezervarea unui loc?
Nu exista deocamdata o astfel lista. Cazarea e...obligatorie pentru cei care vin de departe, dinspre Iasi. Pentru cei din Alba Iulia cred ca e optionala. Asa ca, poate e mai bine sa anunti la agentie ca doresti cazare.
alexe1984 se va anunta si acest lucru, cu 2-3 zile inainte de plecare.
Stiu ca noua ni se pare aproape, dar pentru organizatori ordinea prioritatilor e alta.

Deci sa avem rabdare si sa visam minunatele culori din Ochiul Beiului.