Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune pe Cheile Nerei 6 - 9 iulie 2017
wonderland:
Ioana, vezi daca te descurci urmand indicatiile de postare de aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,540.msg126382.html#new
Daca nu, dupa ce trimite Lidia pozele, ai sa gasesti in lista adresa mea de email si imi poti trimite mie cateva sa le postez eu.
Nina, esti fantastica! Cum sa n-ai nicio durere dupa atata mers?! Ba chiar sa-ti si pastrezi zambetul ala senin si linistitor... :worthy: :faint:
Crystina2000 - mi-e cam rusine, nu te reperez dupa nickname. Poate imi dai un indiciu. Mi-am amintit ca nu e prima actiune in care esti harnicuta la feedback si postezi niste poze minunate.
Rami - observ ca esti pe cale sa intri in clubul closcutelor. Implicit inaintezi incet, dar sigur spre nivelul Golden Member. Dupa parerea mea. ;) :thumbup:
andreuta:
salutare tuturor,
oamenii si locurile au creat o combinatie extraordinara. inca sunt sub efectul acelei energii, nu ma ancorez in realitatea capitalei
Tania, as fi vrut sa pot sta mai mult de vorba cu tine. ma inspiri si te admir. sper sa nu te superi, daca vrei sa vorbesti, as vrea sa stiu ce sport practici sau ce miscare fizica faci. si ma mai roade sa stiu ce ruj folosesti.. pt ca in orice moment al drumetiei tu aratai ca scoasa din cutie... felicitari!!!
va imbratisez si va doresc toate cele bune.
sper sa urmariti si cascada de mesaje de pe whatsapp
wonderland:
Da, Andreuta si pe mine m-a fascinat de la inceput Tania. Cred ca am si intrebat-o cum de coafura, rujul si mai ales zambetul fermecator raman intacte si la cele mai inalte cote si dupa cateva zeci de km? ;) :applause: :smitten:
--- Citat din: andreuta din Marți, 11 Iulie 2017, 16:33 ---sper sa urmariti si cascada de mesaje de pe whatsapp
--- Terminare citat ---
Eu sper ca, din cascada aia, macar un firicel sa-l faceti sa ajunga si pe forum. :-\ :( :crazy2: :coolsmiley: :knuppel2:
ioanabil:
*|*[img][/[img]
Rami:
Buna seara tuturor, cunoscuti, sau, necunoscuti, oameni faini din SCT! ;)
Wonderland, nu am curajul sa visez la un asa statut :blush:
Sunt alaturi de voi, din mai multe motive:1. pentru ca, tare mult am vrut sa fiu si eu cu voi acolo, Tania stie, dar, din pacate, nu s-a putut,
2. pentru ca, am oameni tare dragi, ;) :smitten: care au fost in aceasta excursie, si eram curioasa sa
vad cum a fost, ce minuni au vazut,
3, pentru ca, asa cum am mai spus, sa calatoresti, cred ca e unul din cele mai frumoase lucruri de pe
lumea asta, si eu am "calatorit", cu ajutorul impresiilor voastre si al pozelor voastre :flori:
Legat de Tania, sunt de acord cu voi, si ea stie asta, pentru ca i-am spus-o si in direct, cand am fost impreuna in Maramures, si am avut norocul si onoarea, sa-i pot fi colega de camera :yeah: E o tipa superrr, din toate punctele de vedere, suflet, aspect fizic ;)(mama mia), zambet, optimism, veselie... :applause:
Da, e o placere si o mare bucurie sa o ai pe Tania in preajma! :kissing:
Va pup cu drag, si, multumesc mult pentru pozele postate :) :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă