Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune pe Cheile Nerei 6 - 9 iulie 2017

<< < (35/46) > >>

wonderland:
Salutari din Iasi. Revin cu impresii. Dup? voi..  :angel:

ccristians:
Salut!
Bine wonderland, incep eu. Pe scurt, a fost minunat - oamenii si locurile. Am intalnit oameni deosebiti, oameni care cresc tot mai tineri, oameni care te indeamna sa te schimbi in mai bine ("some grow young, some grow cold", vorba poetului de geniu). Am patit asta si in prima excursie in care am fost (in Bucegi), si am crezut ca a fost norocul incepatorului, dar se pare ca universul tot conspira in favoarea mea. Sper ca toti sa "pateasca" la fel, sper sa ne intalnim tot mai des, sa ne descoperim si redescoperim in multe alte actiuni singles camp (si nu numai). Ati fost minunati cu totii.
Despre Cheile Nerei, pozele spun tot, cuvintele sunt de prisos.

ioanabil:
Eu as incepe cu mai multe recomand?ri pentru cei ce vor veni la anul la Cheile Nerei
1 nu veniti cu masina personal? drumul e foarte prost
2 aduceti costumul de baie, pensiunea are piscina
3 cititi informatiile de pe forum si incercati sa luati cu voi ce scrie acolo.
4 luati in calcul ?i varianta B de transport, nu va bazati excusiv pe oferta de transport.

Alis sper ca ati ajuns cu bine, a fost o placere s? c?l?toresc cu tine la intoarcere, calma ?i pozitiva. :flori:

crystyna2000:
Buna,

M-am mobilizat cu greu de dimineata, ceea ce era de asteptat ; mi-a placut mult, locurile sunt absolut minunate, Cheile Nerei sunt pe cat de solicitante fizic, pe atat de fermecatoare. Chiar si asa, oboseala nu a oprit petrecerile de seara, ceea ce a fost pe gustul meu; ca si oamenii cu care am impartit aceasta minivacanta.Ghidul nostru local, dl. Nicu, m-a surprins foarte placut prin cunostintele detaliate despre trasee , despre flora zonei( cu denumirile latinesti) si, mai ales, rabdare. Multumiri pentru palinca, visinata( o bunatate !), tuica, vin, covrigei si ce s-a mai regasit pe mese din initiativa drumetilor.
Gigi, ca propunere : o iesire in care sa avem si posibilitatea unei croaziere pe Dunare, in zona Cazanelor ar fi minunata si, cu siguranta,  in asentimentitul multora care am trecut rapid prin zona.
Atasez cateva poze deocamdata...
Va doresc o saptamana buna!

ioanabil:
cristi, pozele de la Alba Iulia au iesit faine........si cam atat pentru ca nu am unde sa le trimit :-\ :help:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă