Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune pe Cheile Nerei 6 - 9 iulie 2017

<< < (34/46) > >>

Rami:
Buna seara, buna seara!
Am citit cu jind postarile voastre! ;)
Imi pare tare rau ca nu pot fi si eu cu voi :((, dar, sincer, ma bucur tare mult pentru voi, si va doresc sa aveti parte de zile minunate, de fapt zilele minunate deja au inceput! ;)
Sa inteleg ca palinca vine din Apuseni si Maramures in Cheile Nerei?!  :giggle:
Inseamna ca, din nou, va fi toata lumea imbujorata, dar, mai ales fetele, nu?! :blush:
Vali unde esti, sa vezi asta?
Glumeam si sper sa nu te superi!
Tania, Dalia, Nina, abia astept sa vad si eu ,macar o parte din minunile pe care le veti vedea si trai voi zilele astea!  :worship:
Stiti?! A trecut doar o luna de cand am fost alaturi de voi, si mi-e tare dor de voi, de veselia voastra, de atmosfera superrr :dance: *|* care se creeaza la fiecare iesire SC! Cel putin pentru mine asa a fost de fiecare data :thumbup:
Va doresc sa aveti parte de zile minunate, sa va bucurati de tot si de toate, si sa va incarcati bateriile cu energie si voie buna :yeah:
Si, cand reveniti acasa, sa nu-i uitati pe cei ramasi acasa, si poate le bucurati si lor putin sufletul si privirea cu cateva impresii si poze ;)
        Cu drag, Rami :smitten:

Tania55:
Sper ca n-ati terminat toata palinka in seara asta   ;) ... sper sa mai ramana si pentru maine seara  :)
Lidia, pe unde ati mers voi spre Sasca Romana, de la Oravita ? Pe la Racasdia sau Ciclova Romana ? Pe la Racasdia stiu ca e drumul foarte prost  :(

ioanabil:
Tania, am fost la Octavia acasa si  mai are palinca, te asteapta cu drag.

Octy1958:
 :applause:Am petrecut clipe minunate alaturi de oameni minunati  :flori:
Cuvintele sunt prea sarace pentru a descrie frumusetile vazute, poate de aceea nu mi-am dat seama ca .....am facut si eu febra musculara (abia acum o simt  ;D ;D ;D ;D ;D)

Octy1958:
Asa e, am destula va astept cu drag  :kissing:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă