Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune pe Cheile Nerei 6 - 9 iulie 2017

<< < (26/46) > >>

wonderland:
Bine ca nu-s bocancii noi, ca rod.  Mai ales daca unghiile nu-s taiate drastic.
Esti draguta si iti sta bine cu echipamentul nou. :thumbup: Eu inca n-am chef sa probez ca-s suparata ca am constatat ca tre sa-mi iau o marime mai mare. :2funny: :knuppel2:

Syzygium (ma bucur ca te cheama Eugenia, dar tot vreau sa aflu cum se pronunta nickname-ul tau :) ), sa stii ca lista mea ne e completa si nici cea...avizata.
Gasesti in pagina 1, dupa programul pe zile, la partea cu Responsabilitatea personala, dar cred ca ai vazut deja, lista...oficiala cu echipamentul.
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2421.0.html

Eu imi iau doar un polar. Nu cred ca e nevoie de geaca de iarna, chiar.Dar aici, mai bine o asteptam pe Lidia sa vedem ce ne mai recomanda.

Tocmai am recitit-o si eu, numa bine ma duc sa-mi caut lanterna. pe lista mea lipsea si pelerina de ploaie. Vezi, de aia zic, nu te lua dupa lista mea.
Papuci de plastic/apa, n-am mai gasit la Decathlon  :faint:, dar sper ca si ce am eu e ok (sandale de drumetie)

BTW, Tania, ai glumit sau ai vorbit serios cand ai zis sa ne luam si costum de baie?

Una peste alta, acusi-acusi...ne luam sapca, hanoracul si-am plecat. :dance:

Angela B:
Tania nu glumeste. La un moment dat se traverseaza prin apa , acolo este un loc unde va puteti odihni sau sa faceti o baie in Nera. Am fost in actiunea aceasta acum cativa ani... ca si Tania. Uite ca m-am bagat si eu

Octy1958:
Buna la toata lumea  :D. Bagajele aproape gata (si costum de baie, am urmat sfatul..  :crazy2: si abia astept sa exploram locuri atat de frumoase (chiar a fost un reportaj seara asta la stirile ProTV cu Cheile Nerei, nerabdarea creste creste....)

Inca nu stiu de unde urc eu  :crazy2: :uglystupid2: Sebes sau Alba Iulia  (sunt din Sebes).

Am citit in niste mesaje de ceva palinca  O0; cata sa aduc  >:D :strambatura: oO :P :dance:, facuta de mine  :strong: si ca suntem multe fete, ceva visinata  *|* *|* *|* *|* .... cata?
Abia astept sa vina vineriiiiii  :applause:

wonderland:
octy, suntem peste 50 de persoane. Vrei sa-ti epuizezi stocul?  :2funny:
Am inteles, Angela B, hai ca ma duc sa-mi caut si costumul de baie.  :crazy2:
Cu Sebes sau Alba, cred ca maine-poimaine te lamureste Lidia, cand anunta informatiile de transport pentru cei cu plecare din Iasi.

noiembrie:
Octavia,daca astepti ziua de vineri, grupul pleaca fara tine...joi.

Pentru Syzigium...ma bucur ca faci parte din familia Myrtaceae ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă