Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune pe Cheile Nerei 6 - 9 iulie 2017
ioanabil:
Palinca pe caldura asta? >:( Niste gheata ar fi buna.
Stie cineva daca sunt izvoare de apa pe traseu in cele doua zile de drumetie. CARE ESTE RECOMANDAREA sa luam cat mai multe sticle de apa cu noi sau gasim acolo un magazin?
wonderland:
Ioana, la munte seara e racoare. ;D Si dupa o zi pe drum, are efect de mio-relaxant. Dar nu e obligatoriu. Nu te infuria asa. :angel:
--- Citat din: admin din Duminică, 08 Ianuarie 2017, 10:09 ---Echipamentul trebuie sa cuprinda:
rucsac dimensionat la drumetia la care participati
bocanc de munte cu talpa VIBRAM semi rigida, cu protectie pentru glezna.
daca bocancul este prevazut cu membrana Gore-Tex este cu atat mai bine, deoarece va mentine piciorul uscat pe timp umed.
imbracaminte adecvata sezonului, bluze termice, pantalon lung elastic
pentru sezonul cu zapada nu uitati de parazapezi si crampoane
bete de drumetie, sau bete de schi, sint recomandate in mod special, mai ales pentru portiunile dificile. Aceste bete pot fi si telescopice.
haine de ploaie: geaca si pantaloni impermeabili.
fiecare lucru ce este pus in rucsac trebuie sa fie pun intr-o punga de plastic, deoarece in caz de ploaie lucrurile pot fi ude.
lampa frontala sau minim lanterna
nu trebuie sa va lipseasca din rucsac ochelarii si crema de soare.
rezervor de apa plin ( 1-2 l)
medicamente pe care stiiti ca le folositi de regula si ceva antialergic gen claritin
- la aceasta excursie in mod special, pantofi de plaja cu bereta la spate, sau inchisi de plastic. Se traverseaza apa.
(....)
Surse de apa: In general apa de izvor din muntii Romaniei este potabila, dar asa cum recomandam este bine sa aveti cu dvs apa sau pastile de curatare/dezinfectare a apei, pentru a evita orice neplaceri.Pe traseu o sa intalniti izvoare, dar daca va stiti sensibili e bine sa consumati cu pastile de curatare.
--- Terminare citat ---
Mai zice Gigi ca e un magazin in sat, de unde ne putem lua sa ne pregatim pranzul/sandvisuri (daca nu vrem sa comandam la pensiune). Presupun ca la magazinul cu pricina au si apa.
Hai ca se simte ca ne-am apucat de bagaje. :giggle:
Octy1958:
:oops: :uglystupid2: : asa-i joi !!!! In mintea mea era vineri pentru cei din Alba :idiot2: Bine ca mi-ai atras atentia ;) :applause:
Stoc am dar ce-i drept pe caldurile astea nu prea merge (astept excursiile de iarna....) :worship:
ioanabil:
Nu eram furioasa, doar incalzita de la atata caldura si mi-as fi dorit o inghetata in loc de palinca, da merge o palinca cu gheata.
wonderland:
in regula, Ioana, m-a derutat emoticonul. ^-^ Prin Iasi s-a racit binisor si ploua de azi-noapte. :coolsmiley:
Aaaa... ma uitam putin pe liste, e aproape ca o tabara new entry. Suntem in jur 5-6, maxim 10, daca nu gresesc cei care am mai fost macar o data intr-o actiune SCT.
Deci, va fi ca un nou inceput, plin de prospetime, curiozitate, emotie si dorinta de voie buna pentru noi toti. :magic: :thumbup:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă