Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval la Sibiel 10 - 12 februarie 2017. Seria 2, sezonul VII
noiembrie:
La momentul acesta o stiu pe Nora din Brasov, frumoasa si foarte buna dansatoare, il stiu pe Martie, deschis cunoasterii de oameni noi.
Daniela Crisan a insistat sa schimbe locul pentru seria asta, si buna cititoare de forum cum sunt am inteles ca e indragostita de muzica,iubeste
oamenii, iubeste caii (sper sa fi inteles bine).Mai vin doamne din Medias, Arad.
Cei care tac sunt oameni profunzi si atunci va fi minunat sa descoperi oamenii de dincolo de masti...
Tresalt la gandul ca va fi atata surpriza, iar frumusetea locului unde mergem si a gazdelor imi umple sufletul, in asteptare.
Imi vine sa zic"Ardealul, Ardealul, ne cheama..."
Filip:
Bun? Dimi!
As dori sa ma înscriu pt transport Buc-Sibiel, 10 febr , pt microbuz, in caz contrar as putea sa merg cu ma?ina personal?, daca mai dore?te cineva.
wonderland:
Filip, pana acum lista arata cam asa:
Lista transport microbuz Bucuresti - Pitesti - Rm Valcea - Sibiu - Sibiel
1.Florin N.
2. Beatrice P
Cu tot cu tine si noiembrie ati fi 4 pana acum. Nu stiu daca mai e vreo sansa sa se ocupe numarul de locuri considerat....optim si profitabil pentru toata lumea.. Dar, daca vrei, poti sa iei cu copy paste lista si sa te treci cu prenume si initiala numelui de familie.
PS - renunta la diacritice, forumul nu le...suporta :giggle: (la propriu. :giggle:)
Filip:
Daca as fi putut as fi facut acest lucru fara a-mi fi fost sugerat,deci prin urmare ,tinand cont de toate datele problemei, cea mai buna varianta de transport este cu siguranta masina personala.
Deci ,daca doreste cineva sa ma isoteasca va stau la dispozitie cu mare drag!
PS.mi se pare fffffff greu de comunicat aici,sau poate nu sunt familiarizata cu acest mod de comunicare,si nu in ultimul rand,as spune ca mi se pare ffff ciudat ca nu pot sa cer informatii de la nimeni,datorita faptului ca nu cunosc!!!!!!
admin:
Prea multi de "f"... :( Vin de la "F"ilip? Lasand gluma, vreau sa subliniez inca o data ca suntem pe un target nisat, nu unul general. Abilitatea si intelegerea modului in care se foloseste o platforma simpla de dialog online tine de ceea ce are neaparata nevoie un participant SC.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă