Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sibiel 17 - 19 februarie 2017. Editia VII-a!

<< < (20/27) > >>

Misona:
Danke Gigi! :kissing: :thumbup: :yeah:

delphin:
Vine cineva din Sibiu si are un loc liber in masina?

admin:
Eu plec in jur de ora 12.00 din Sibiu.

admin:
Va comunic informatiile legate de microbuzul organizat pe ruta Bucuresti - Pitesti - Rm Valcea - Sibiu - Sibiel.

Va pleca la ora 9.00 din Statia de benzina MOL Pacii (in apropierea statiei de metrou cu acelasi nume) Bulevardul Iuliu Maniu, Militari. Rugamintea este ca din respect pentru cei care vin la timp, sa veniti cu 10 - 15 minute inainte de ora 9.00, astfel incat plecarea sa se poata face la ora 9.00.

Auto este un microbuz Mercedes inscriptionat Champions Line, numarul de inamatriculare B 294 NEW.

Soferul este Bogdan, numarul lui de telefon este 0756070783. Am rugamintea sa nu-l sunati decat in cazuri cu totul speciale, cum ar fi de exemplu comunicarea ca nu mai puteti ajunge la ora stabilita si urmeaza sa va descurcati cu transportul pana la Sibiel in alt fel. Dar nu sa-l intrebati pe unde vine si daca puteti intr-un fel sa va legati la traseul lui.

Lista formata aici pe forum cuprinde 14 participanti:

1 Mariana Dinescu
2. Ani Piculeata
3. Lavinia Popescu
4. Adriana R
5. Gabriela G
6. Dana P
7. Farcas V.
8. Simona C
9. Gabriela I
10. Iulia M
11. Cristina D
12. Violeta S
13. Lidia P
14. Mirela D

Este ceea ce am sa transmit soferului, pentru imbarcare.

In conditiile a 14 persoane, tariful/pers este: 1856 lei/14 pers = 132 lei

Banii urmeaza sa-i strangem la sosirea voastra la Sibiel pentru a-i achita lui Bogdan cursa.

Pentru drum va recomand sa va luati sandviciuri, fructe, biscuiti, ceea ce stiti ca va poate potoli pentru cateva ore foamea. Ajunsi la Sibiel puteti servi o ciorba, o gustare, un fel de baza, ce doriti. Cina o sa fie in jur de 19.30.

Celor care vin individual le fac recomandarea sa ajunga maxim pana la 16.00, astfel incat sa aiba timp ca pana la lectiile de dans (18.00) sa manance ceva, sa se schimbe...

Vremea se anunta mult mai calda decat a fost week-end-ul trecut (ziua + 6-8 grade, iar noaptea nu mai jos de 4 grade cu minus), semn ca petrecerea mastilor din 11/12 februarie a avut efect... :)spiritul iernii s-a speriat si s-a ascuns un pic...E randul vostru sa-i faceti vant de tot, sa lasati primavara sa vina...Cred ca la toti ne e dor de ghiocei, de branduse, de frunze verzi, de iarba....de soare!

Mi-as dori mult sa fiti la fel ca cei de saptamana trecuta, trebuie sa marturisesc ca m-au impresionat cu fantezia costumelor, mastilor, cu alegerea melodiilor de intrare si prezentare. A fost un grup tare fain, ne-am distrat perfect, iar cu o parte din ei am ramas in Sibiu pana tarziu inspre dupaamiaza...Parca lumea nu mai vroia sa se desparta...

Apropo de ora de plecare de duminica. Cu grupul de saptamana trecuta a trebuit sa amanam vizita la Palarier pentru duminica dimineata, omul fusese invitat la o festivitate de la care nu putea lipsi. Foarte impresionati de ce au vazut (dovada ca vreo 10 palarii au plecat spre diverse colturi ale tarii) grupul a ramas mai mult in Saliste decat planificasem, dar si asa am avut timpul si ragazul sa le povestesc cate ceva despre Sibiu si apoi sa mergem in oras si sa le arat...Desi rece, lumea s-a bucurat de plimbare si de ce a vazut, asa ca tin si pentru grupul vostru sa repet. Intentionez sa plecam cu bagaje cu tot in jur de ora 10.00, iar la Sibiu sa avem o plimbare si o pauza la Wiener Cafe in total de 3 ore. Astfel incat la 13.00 sa plecati spre Bucuresti. Anticipez ca in jur de ora 18.00 veti ajunge in capitala.

Sunteti multi vechi, dar printre voi si cativa noi. Pentru cei care au mai fost cu mine ma repet, pentru cei new entry tin sa va spun ca trebuie sa luati cu voi toata voia buna pe care o aveti dotare. Lasati orice suparari si probleme acasa, la Sibiel veniti sa va distrati si sa va simtiti bine!

CatalinB:
Salutare tuturor! Gigi am 2 intrebari:
1.La ce ora va pleca microbuzul duminica 19.02 din Sibiel spre bucuresti?
2. Pretul specificat de 132 lei este pentru tur-retur, sau pt. Un singur sens?
Multumesc

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă