Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sibiel 17 - 19 februarie 2017. Editia VII-a!

<< < (21/27) > >>

admin:
Catalin, am specificat ora de plecare spre Sibiu in mesajul anterior. Calculatia tarifului este de asemenea prezentata ca optiuni, si explicata la un mesaj anterior; este recomandat sa citesti sa vezi singur, nu selectionate de mine, raspunsurile. De fapt in general este foarte indicat sa pacurgeti informatiile pe care le transmit. Cititul printre randuri sau chiar neparcurgerea informatiilor si detaliilor duce din pacate de multe ori la neintelegeri, de care ne lovim ca organizatori la "locul faptei". Take a time for reading, please!  :)

enache:
Foarte interesante informatiile privind existenta carnavalului.spun sincer nu stiam aceste informatii.multumesc gigi tu intotdeauna esti foarte bine informat.In privinta sosirii la sibiel o sa fim un grup de vreo 5 persoane care vom ajunge dupa ora 16 adica 16.30 cu aproximatie.cred ca nu este prea tarziu.suntem 3 fete care venim cu trenul,doua din ploiesti si eu din brasov.din gara vine un baiat rares care vine si el la sibiel cu inca o persoana si ne ia cu masina.astept sa ne vedem cu chef de petrecere.toate bune.ANCA BRASOV

delphin:
Multumesc Gigi, nu mai e nevoie sa ajung pina la Sibiu, am rugat universul si am primit sprijin  ;)  venim intins de la Alba Iulia la Sibiel.
abia astept parfum de Sibiel  :) :dance: *|*

admin:
De 2 zile sunt fara ...telefon!  :( :-[ Sa cunoasteti motivul pentru care nu raspund...Cel mai probabil ca la fel o sa fiu tot week-end-ul, lipsit de acest mijloc de comunicare. Din pacate ambele NOTE-uri au cazut, de ce, nu stiu...  ??? cert este ca Gigi NEVER EVER Samsung... :(   Trec pe americanisme, doar ca ceea ce mi-am comandat vine doar in 3 zile...Sunt la limita...Sper totusi sa-mi ajunga pana sambata, in special pentru fotografii, v-am obisnuit cu imaginile pe care le surprind cu voi...Saptamana trecuta a venit Nico, sotia dj-ului cu un aparat de fotografiat si a scos niste fotografii exceptionale si impreuna cu ce am facut eu, s-au facut vreo 2.000 de poze. Sper sa ajunga si in week-end-ul acesta...sa aveti amintiri cat mai multe.  :)

delphin:
Luata de valul inscrierii in ceasul al 13-lea,am uitat ceva sa mentionez si trag nadejde sa nu pun in dificultate bucatarul ca anunt abia acum: alimentatia mea este strict de post si cit incape crud.
La petrecerea anterioara la Sibiel inainte de Craciun am fost placut surprinsa ca echipa de la bucatarie a cunoscut si "melodia" mea  :thumbup:
Multumesc organizatorilor pentru grija fata de mofturile oaspetilor  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă