Avem si aici renuntari...vorba lui Dan HO-HO-HO-HO! Toata lumea s-a bulucit atunci dupa Revelion sa rezerve, ziceai ca ia agentia foc, telefoane, mesaje, eu vreau, eu am platit, sa-mi tineti locul..., apoi au inceput cate unul, cate doi, sa-si gaseasca week-end-ul 17 - 19 ocupat. Nu zic, vor exista si motivatii (mai) serioase, dar imi pare rau s-o spun, cei mai multi nici nu stiau de ce nu mai pot ajunge...Ba ca-i frig, ba ca pisica e un pic racita, ba ca sambata se anunta ceva de maxima importanta la TV...Oameni buni, imi cer scuze s-o spun, suntem persoane mature, responsabile, de noi depind poate copii, angajati, subalterni, firme colaboratoare...Cum acasa si la job nu va puteti juca cu responsabilitatile, nu o faceti nici aici, nu ne tratati ca pe niste persoane obligate sa reparam ceva in spatele vostru, ca si cand asta ar face parte din sarcinile noastre. In conditiile in care vi se recomanda cat se poate de clar sa va verificati disponibilitatea pentru a fi siguri ca aveti liber in perioada de desfasurare a excursiei alese, si totusi ajungeti in situatia in care sa nu puteti participa, ceva nu este bine potrivit in calendarul vostru. Poate sunt un pic cam dur, dar credeti-ma ca in loc sa ne ocupam de munca in organizare si pregatire, trebuie sa ne pierdem timpul cu exceptii. Nu putem lucra asa...
Ganditi-va la noi, bombardati cu mesaje Email, mesaje facebook, telefoane la agentie, personale, la faptul ca trebuie sa ne intrerupem din treburile curente sa raspundem, ganditi-va de asemenea la altii ordonati si hotarati care si-ar fi dorit sa participe. Da, admit ca la 8-10 participari sa se intample o data, avem cu totii parinti, pot aparea probleme, la cei care au copii de asemenea, sunt job-uri greu predictibile...dar cand esti nou aici, nici n-ai apucat sa ne intalnesti, sau poate doar o data si incepi cu anulari de rezervare, cu insistente de a gasi inlocuitor, cu nspe' mii de intrebari, impresia noastra nu poate sa fie decat una...
Promit cat se poate de serios ca incepand de azi, nu am sa mai raspund nici unui mesaj prin care sunt intrebat cum se poate gasi un inlocuitor, cum se poate recupera avansul. Este scris foarte clar pe site, la "Conditii de renuntare", cititi si vedeti ce puteti face; am discutat si in agentie, nu ne mai implicam cu nimic, nici macar cu un raspuns. Stiu cum suna formularea aceasta in conditiile in care suntem pe un site de socializare, dar daca o fac inseamna ca s-a ajuns la o situatie din care parca nu mai iesim odata...