Bun... acum ca am vazut si primul set de poze, pot sa marturisesc ca m-a luat o melancolie blegoasa... si ca m-as intoarce la Sibiel cat de curand posibil.
Cam cu sentimentul asta m-am trezit duminica dimineata, cu un regret ca a trecut deja Carnavalul, iar cand am vazut ca a mai si nins si era totul alb si mirosea a proaspat...
Dar sa subliniem lucrurile pozitive:
- o actiune foate reusita, toata lumea s-a simtit bine... cei care au mai mers cu Gigi in actiuni sau au mai fost la Sibiel cred ca stiu cu prisosinta ce spun, asa ca nu o sa insist (daca s-a terminat petrecerea la 4 cu karaoke... intelegeti voi

)
- ceea ce as vrea sa subliniez (si pentru participantii din anii viitori daca vor citi aceste mesaj)
este cat de important e sa fie pregatiti, cum zice Gigi, "macar cu o masca".
La aceasta editie a Carnavalului, toata lumea a fost costumata si/sau mascata si distractia a fost cu atat mai mare.
Nu conteaza ca e facut costumul sau e inchiriat, ca masca e venetiana sau dantelata... .etc. ..nu conteaza nici macar ca mai are cineva personajul vostru (am avut 3 "Cruelle" si 3 "Cleopatre", in ambele cazuri personajul fiind atat de diferit!!!). Cu lucruri mici si imaginatie se poate obtine mult, de exemplu: tigan, indian, pisica, drac, asistenta medicala, Madam anii 20'-'40 (rochie neagra midi si un sal de pene, sau o vesta cu strasuri, o palarioara sau o bentita cu pana, etc), bolnav inchipuit (o pijama si un ochi vanat si niste plasturi), Charlie Chaplin sau Al Capone (costum cu camasa alba si vesta sau papion, depinde ce palarie si ce cravata alegi), preot sau calugar.. etc.
De asemenea, la aceasta editie, lumea chiar a pregatit mici momente artistice in care sa-si prezinte costumatia/personajul (adica ganditi-va ce veti spune cand va scoate Gigi in fata cu microfonul in mana si lumina in ochi:)) care au facut deliciul publicului... unii au cantat, altii au citit, altii au facut pasi de dans, etc. De asemenea cred ca se poate folosi Youtube ca si tutorial pentru machiaj si/sau conceperea momentului artistic;
- a fost foarte important si microbuzul care ne-a permis sa ne cunoastem, sa interactionam pe drum spre si sa ne distram la intoarcere (
multumiri si lui Bogdan ca a avut grija de enoriasele de noi

))))
-
multumiri gazdelor noastre (Gigi, Samiza, Vicentiu, Adrian etc) pentru toate eforturile lor ca toata lumea sa fie multumita din toate punctele de vedere
Acum... astept si alte pareri daca sunt?
Tot in microbuz s-a discutat despre
petrecerea de la Galati, unde cred eu, Bucurestiul va intoarce vizita Galatiului in numar reprezentativ... Asta ca sa se inscrie cat mai multi din Bucuresti pentru ca au cu cine merge si sa se ambitioneze si Constanta (Rodica am vazut ca strangi lumea

) si Tulcea si Braila si Iasi si .... toata lumea care poate ajunge in 3-5 ore de condus tren/vapor/masina

hai sa facem o petrecere de neuitat!!!!