Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval la Sibiel 17 - 19 februarie 2017. Editia VII-a!
admin:
Am lansat Carnavalul pe ultima suta de metri a lui 2016...Iar pe primii metri, adica azi cand ne-am intors la birou, am gasit ...50 de inscrieri pe 40 de locuri. Nu vreau sa cazez (cum am facut cu alte ocazii) in locatii apropiate, toti participantii vor fi sta doar in Pensiunea Sibiel. Rezervarea locurilor se face ca la orice actiune in ordinea achitarii avansului, doar ca acum va fi greu de tras o linie, sunt convins ca multi o sa se aglomereze pe distanta a 2 - 3 zile, iar intr-o zi bancara nu se poate face dferenta intre incasari.
Asa ca anul acesta o sa tinem doua evenimente carnaval in doua week-end-uri succesive: 10 - 12 februarie si 17 - 19 februarie. Marim astfel numarul de locuri disponibile la 80. Pentru ca s-au format afinitati, mici grupuri, nuclee, la cele doua revelioane, o sa incercam sa aranjam in asa fel lucrurile incat sa fie impreuna...Tehnic nu va fi usor de facut, dar cumva o s-o facem...
Alintata:
La multi ani cu sanatate, ca-i mai buna decat toate!
Tocmai am citit despre doua actiuni, dar eu si prietenele mele Gabi Georgescu si Dana Petrof vrem la cea din 17-19 feruarie! Facem plata acum!
Pana atunci, ne gandin la costumatie! :D
Adriana Iulia:
:help:As vrea sa vin si eu la carnaval,doar ca nu am mai fost la Sibiel si am niste temeri legate de traseul pana acolo .Ma poate ajuta cineva cu descrierea drumului de la autostrada pana la pensiunea Sibiel ? (vin din directia Hateg). Ma refer la natura drumului -asfalt,piatra precum si la starea lui,mai ales pe timp de zapada. ???
Misona:
--- Citat din: Adriana Iulia din Marți, 03 Ianuarie 2017, 15:02 --- :help:As vrea sa vin si eu la carnaval,doar ca nu am mai fost la Sibiel si am niste temeri legate de traseul pana acolo .Ma poate ajuta cineva cu descrierea drumului de la autostrada pana la pensiunea Sibiel ? (vin din directia Hateg). Ma refer la natura drumului -asfalt,piatra precum si la starea lui,mai ales pe timp de zapada. ???
--- Terminare citat ---
Buna Adriana!
Ca si traseu pana acolo, iti recomanda sa accesezi link-ul:
http://sibiel.eu/localizare/
Natura drumului: asfalt, pe alocuri mai cu gropi, dar practicabil
cat despre zapada, sunt sigura ca drumul va fi curatat si practicabil
In plus, poti sa ceri ajutorul oricand cuiva din SC care a ajuns la Sibiel sa te tracteze.. pe aici e lumea tare saritoare
Misona:
--- Citat din: admin din Marți, 03 Ianuarie 2017, 14:53 ---Am lansat Carnavalul pe ultima suta de metri a lui 2016...Iar pe primii metri, adica azi cand ne-am intors la birou, am gasit ...50 de inscrieri pe 40 de locuri. Nu vreau sa cazez (cum am facut cu alte ocazii) in locatii apropiate, toti participantii vor fi sta doar in Pensiunea Sibiel. Rezervarea locurilor se face ca la orice actiune in ordinea achitarii avansului, doar ca acum va fi greu de tras o linie, sunt convins ca multi o sa se aglomereze pe distanta a 2 - 3 zile, iar intr-o zi bancara nu se poate face dferenta intre incasari.
Asa ca anul acesta o sa tinem doua evenimente carnaval in doua week-end-uri succesive: 10 - 12 februarie si 17 - 19 februarie. Marim astfel numarul de locuri disponibile la 80. Pentru ca s-au format afinitati, mici grupuri, nuclee, la cele doua revelioane, o sa incercam sa aranjam in asa fel lucrurile incat sa fie impreuna...Tehnic nu va fi usor de facut, dar cumva o s-o facem...
Si uite asa 2017 va fi primul an cu doua Carnavale la Sibiel... nu degeaba se spune ca 7 e cu noroc, 7 din 2017 si a 7a editie a Carnavalului :thumbup: :thumbup: :thumbup:
--- Terminare citat ---
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă