Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sibiel 17 - 19 februarie 2017. Editia VII-a!

<< < (3/27) > >>

simo arad:
Buna Adriana, accesul este usor, sunt 2 posibilitati, iesi de pe autostrada la Saliste si poti sa mergi în continuare prin Saliste si la sensul girator ai indicator, sau dupa ce iesi de pe autostrada o iei la stânga pe drumul national si în prima localitate, Sacel, la iesire, o iei la dreapta (este indicator). Eu am mers pe ambele variante, sunt OK, dar în conditii de iarna îti recomand varianta 2 prin Sacel, este mai circulat, deci mai curat si accesibil. Eu pe aici o sa merg. Deci, curaj, daca îti place sa te distrezi  ;D, sa dansezi  :dance: *|* si sa lasi deoparte problemele pentru câteva zile, aici e locul si grupul potrivit, cu oameni faini, prietenosi, deschisi si gazde primitoare. Te asigur ca merita efortul drumului în conditii de iarna :applause: Ne vedem la locul faptei :).

simo arad:
 :oops: Revin pentru Adriana si traduc textul  :giggle:
Accesul este usor, sunt 2 posibilitati, iesi de pe autostrada la Saliste si poti s? mergi în continuare prin Saliste si la sensul girator ai indicator, sau dupa ce iesi de pe autostrada o iei la stânga pe drumul national si în prima localitate, Sacel, la iesire, o iei la dreapta (este indicator). Eu am mers pe ambele variante, sunt OK, dar în conditii de iarna îti recomand varianta 2 prin Sacel, este mai circulat, deci mai curat si accesibil. Eu pe aici o sa merg. Deci, curaj, daca iti place sa te distrezi  ;D, sa dansezi  :dance: *|* si sa lasi deoparte problemele pentru câteva zile, aici e locul si grupul potrivit, cu oameni faini, prietenosi, deschisi si gazde primitoare. Te asigur ca merita efortul drumului în conditii de iarna :applause: Ne vedem la locul faptei :).

Adriana Iulia:
Va multumesc mult,simo arad si Misona ! :thumbup:

AFREM NICOLETA:
Buna ziua ! Am achitat si eu pt. Sibiel. Sa ne vedem cu bine si cu chef de distractie .

Rentzi:
 :coolsmiley:  Cateva amanunte privitor la drumul prin Sacel (pe care si eu il prefer): la iesirea din Sacel, spre dreapta, va fi vizibil in primul rand indicatorul spre Orlat, apoi trebuie sa fiti atenti dupa ce veti trece un mic pod, pe dreapta va fi o statie de transformatoare si trebuie sa o luati imediat (dar imediat) la dreapta dupa statie. Intersectia cat si indicatoarele sunt mascate de statia de transformatoare si daca veniti mai repede o sa le vedeti dupa ce ati trecut de ele....  ???
Apoi o tineti inainte pe soseaua principala pana se termina asfaltul si casele si cand credeti ca v-ati ratacit veti vedea pe stanga Pensiunea Sibiel si un pod metalic ce trece peste paraul Sibiel (deci paraul este pe stanga drumului catre pensiune). Pe dreapta un pic mai in fata este un canton silvic.
Treceti podul, parcati si apoi mergeti sa gustati o palinca si o slana si o ceapa si... miam, miam, miam....abia astept sa ajung!!!  :yeah:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă