Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval la Sibiel 17 - 19 februarie 2017. Editia VII-a!
Mariana Dinescu:
Lista transport microbuz Bucuresti - Pitesti - Rm Valcea - Sibiu - Sibiel
1. Mariana Dinescu
2. Ani Piculeata
3.Lavinia
Alintata:
Dinescu
Adriana R
Gabriela G
Dana P
wonderland:
Alintata, ai refacut lista sau ai facut una cu alte persoane? E putin confuza, pentru ca Dinescu se regaseste pe lista, dar restul numelui nu mai coincid
Plus ca lista ta e fara numerotare.
La final trebuie sa existe o singura lista, numerotata.
As incerca eu sa refac lista dar, cum spuneam, m-am incurcat in nume...
So, incercam de la inceput?
1.Mariana Dinescu
2.Ani Piculeata
3. Lavinia
4.
5.
6.
In cazul in care Ani Piculeata e Adriana R, si Lavinia Gabriela G, iar tu Dana P sau daca numele trecute de tine se adauga refaci tu lista numerotare, te rog?
Lavy:
--- Citat din: wonderland din Luni, 23 Ianuarie 2017, 11:56 ---Alintata, ai refacut lista sau ai facut una cu alte persoane? E putin confuza, pentru ca Dinescu se regaseste pe lista, dar restul numelui nu mai coincid
Plus ca lista ta e fara numerotare.
La final trebuie sa existe o singura lista, numerotata.
As incerca eu sa refac lista dar, cum spuneam, m-am incurcat in nume...
So, incercam de la inceput?
1.Mariana Dinescu
2.Ani Piculeata
3. Lavinia
4.
5.
6.
In cazul in care Ani Piculeata e Adriana R, si Lavinia Gabriela G, iar tu Dana P sau daca numele trecute de tine se adauga refaci tu lista numerotare, te rog?
--- Terminare citat ---
Buna wonderland :)
Daca e lista de transport ptr carnaval ...cea care este la nr.3 ca Lavinia ...nu e Gabriela Lavinia G (asta sunt eu :D) ...e altcineva.
wonderland:
Salut, Lavy. :) Mi-am imaginat. Doar ca n-am certitudinea ca nu gresesc. Ma incurca faptul ca primul nume Dinescu coincide pe ambele liste.
Clar, doar tu, Alintata poti descurca acest mister. ;) Desi, daca ai adaugat 3 persoane pe lista, tot nu e bine, tinand cont de rugamintea ferma a lui Gigi ca fiecare sa se adauge personal. :angel:
PS - Lavy, nu mai lua cu citat intreg mesajul la care se refera raspunsul tau, daca vine imediat dupa si e usor de inteles. Chiar si asa, poti lasa doar propozitia la care face referire raspunsul tau. De fapt e un sfat pentru toata lumea nu doar pentru tine :flori: :kissing:)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă