Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sibiel 17 - 19 februarie 2017. Editia VII-a!

<< < (6/27) > >>

Mariana Dinescu:
Lista transport microbuz Bucuresti - Pitesti - Rm Valcea - Sibiu - Sibiel
1. Mariana
2. Ani
3.

MMihaela:
Buna ziua la toata lumea,
Sunt Mihaela, am 40 ani,  sunt din Mures si carnavalul de la Sibiel 17-19 feb e prima mea iesire cu voi.
Poate imi spuneti si mie cum e cu prezentarea mastilor....ce presupune..... Va multumesc.

O zi frumoasa sa aveti.

Misona:
Buna Mihaela si bine ai venit in SC!

Prezentarea mastilor are 2 faze: una este cea in care se coboara din camera pe rand in holul principal al pensiunii, te opresti pe ultimele trepte si Gigi iti face poza "single" si spui cateva vorbe despre masca ta, apoi ramai in holul principal alaturi de ceilalti care au coborat inaintea ta si admiri mastile celor ce vin dupa tine. A doua faza este in restaurant cand se prezinta intreg costumul si trebuie sa spui 2-3 vorbe de unde inspiratia, daca l-ai facut singura, de ce ai ales exact acel costum etc..
Daca te vei uita la pozele din actiunile din anii trecuti, vei intelege ce si cum se intampla cu siguranta :)

acum sper sa nu se supere Gigi pe mine ca am devoalat desfasuratorul evenimentului :)

lavinia:
Lista transport microbuz Bucuresti - Pitesti - Rm Valcea - Sibiu - Sibiel
1. Mariana
2. Ani
3.Lavinia

wonderland:
Eu cred ca va fi greu pentru cei din agentie sa va identifice doar dupa prenume sau nikname-uri. S-ar putea sa fie mai multe Mariane, Lavinii, iar Ani sa fie un diminutiv care se potriveste mai multor persoane.

:kissing:

Cu o lista de transport in care se trece prenumele + Initiala numelui de familie lucrurile devin mai usoare si mai clare. Nu uitati sa treceti locul de imbarcare, cei care  nu urcati din Bucuresti.
Succes!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă