Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sibiel 17 - 19 februarie 2017. Editia VII-a!

<< < (5/27) > >>

enache:
Buna seara la toata lumea.Am o intrebare > merge cineva cu masina din brasov la carnavalul din 17 feb.? S-au trece prin brasov?

daniela elena crisan:
Draga Mareea... as vrea sa fac schimb cu tine, pentru Carnalul din Sibiel. Eu am achitat pentru 17 - 19 si as putea sa merg in 10 - 12. Anunta-ma daca e ok asa. Apoi vedem cum facem mai departe.  :thumbup:

Mareea:
Multumesc pentru intentie, dar am citit prea tarziu si deja mi-am facut alt program.
Gigi & comp. fac o treaba foarte buna  :applause:, si abia astept sa ne vedem la urmatorul eveniment.
Va doresc distractie placuta!
 :smitten:

CatalinB:
Salutare la toata lumea ! In afara de mine mai merge sau mai pleaca cineva din Iasi sau din zona Moldovei la acest eveniment pe care il asteptam cu totii? Caut parteneri/-e de drum sa zboare timpul mai repede!
Daca te regasesti in anuntul de mai sus, lasa mesaj aici pe forum .
😎👻😉Let's party!!! 😍👻😎

wonderland:

--- Citat din: admin din Joi, 29 Decembrie 2016, 10:32 ---
Transport: In finalul prezentarii, veti gasi o lista de inscriere la transport organizat pe ruta Bucuresti - Pitesti - Rm Valcea - Sibiu - Sibiel. Cat costa acest transport? Agentia nu se implica decat prin inchirierea unui mijloc de transport, microbuz de 16, 18 sau 19 locuri, functie de numarul de inscrisi. Fiecare dintre cei care o sa calatoreasca cu acest transport organizat va achita 2.6 lei/km x TVA x 600 km/numarul de calatori.
Nu uitati de lista de transport, chiar daca mai e ceva vreme pana atunci :)

Inscrierile in excursie se fac pe site si ajung la agentia turistica Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.  Dupa inscriere veti primi un Email automat care contine conditiile de rezervare si modul in care se face plata avansului. 

Lista transport microbuz Bucuresti - Pitesti - Rm Valcea - Sibiu - Sibiel
1.
2.
3.

Luati cu copy/paste ultima lista si adaugati-va pe aceasta.

--- Terminare citat ---

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă