Autor Subiect: Apuseni. Tara motilor 29 aprilie - 2 mai 2017  (Citit de 39746 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Paula Moise

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
Re: Apuseni. Tara motilor 29 aprilie - 2 mai 2017
« Răspuns #105 : Miercuri, 03 Mai 2017, 22:49 »
Abia astept sa ne revedem! Pana atunci va doresc multa CHIMIE!
Unde pot vedera fotografiile?

Offline Rodica_I

• Hero Member
  • Mesaje postate: 885
« Răspuns #106 : Joi, 04 Mai 2017, 07:50 »
Cam greu dar trebuia sa-mi spun si eu parerea  :)
Carcotasii poate or sa zica ca iar salt in slavi pe organizatori dar, nu pot sa nu le multumesc  si sa nu le  spun felicitari :bow:  pentru ceace fac, de la locatia aleasa cu o gazda  mult prea zambitoare si foarte serviabila , cu  o mancare fara repros , cu   mult prea multa palinca , afinata si capsunata din partea casei , pana la  conducatorul de grup, Lidia , de toata lauda, atentia , grijulie,  care prin felul  ei de a fi iti transmite siguranta :kissing: .
Poate ca ma repet dar din fiecare actiune ma introc cu mult mai multe cunostinte despre locurile vizitate , organizatorii ca de obicei au stiu sa imbine perfect  vizite la obiective turistice, cu  urcatul pe munte cu vizita acasa la domnul  Dobra Nicolae …apropoo fetele domnul Dobra “nu-i dat “ , sau cu intalnirea cu “tezaurul  viu”  Tulnicareasa Mariana Glogor
! No longer available
,
! No longer available
, serile incheinduse  cu dans si veselie.

Pentru mine si pentru marea majoritate (cei care s-au exprimat, inclusiv cei new entry, intrebati fiind in autocar daca le-a placut si daca mai vin , unele dintre noi  , nu dau nume,  stiindu-se cu musca pe caciula ca poate au fost prea zgomotoase ) a fost inca o actiune superba , multumesc si participantilor , care pana la urma ei sunt cei care incununeaza reusita actiunii , imi doresc sa va reintalnesc la fel de frumosi si veseli , si cum spuneam ianterioar  pentru toate lumea , "Daruieste in jurul tau ceace vrei sa primesti"
Eu personal vreau iubire si veselie ... apropoo  am ratat cateva imbratisari "de la inima la inima "  :smitten: :smitten:

Offline Rodica_I

• Hero Member
« Răspuns #107 : Joi, 04 Mai 2017, 08:01 »
Mai aveam  ceva de zis  ;)
Apropoo  in urma multor nedumeri a uni participant (nu spun nume ), convins fiind ca toate femeile cauta un barbat dar sunt prea mofturoase /fitoase/ prentioase ….. , nedumeriri  privind conceptul  Singles camp,  traducerea  cuvantului Singles, cuvant care pe el in ducea cu gandul  la o agentie matrimoniala, mai ales ca sunt foarte multe femei si foarte putini barbati ,  nedumerit ca nu se intampla ceace (probabil) crezuse el ca se intampla in single ( nu a spus clar dar se subantelegea ) intr-una din seri , am facut o “sezatoare “(am cusut si descusut conceptul singles camp).

Fiecare dintre noi a spus cum a descoperit singles camp, ce a crezut ca este , ce l-a determinat sa vina in actiuni si mai ales daca a gasit ce a cautat si un raspuns voluntar la intrebarea ,femeile sunt mai multe decat barbatii in singles camp.

“Sezatoarea” noastra care credeam noi va tine maxim o ora  la care au participat aprope toti s-a transformat intr-o seara de discutie interesanta si foarte picanta , cu joc de scena , ras in hohote  si a tinut pana la miezul noptii.
Concluzia “sezatorii” a fost ca :
•   Foarte multi nu citesc forumul nici macar la actiunea in care s-au inscris;
•   Multumim fetelor care sunt foarte active pe forum si care ne ajuta foarte mult cu clarificari, dar uneori sa fie mai balnde ;
•   Foarte multi cred in prima faza ca single este o ag matrimoniala –SI NU ESTE DELOC ASA;
•   Singles camp este o agentie pentru oamenii care din diverse motive sunt singuri si care vor sa clatoreasca si sa petreaca cateva zile cu persoane care au acelasi statut (single);
•   In general nu se vine  la “vanatoare” (mai scapa cate unu una )pentru aceasta sunt agentii specializate ;
•   Sunt mai multe femei decat barbati deoarece  femeile acepta mai usor faptul  ca sunt singure si nu vor sa stea” inchise in casa “ si nu pot pleca singure intr-o drumetie (asa cum o fac barbatii) si ca viata continua si dupa o despartire;
•   Barbati accepta mai greu statul de barbat singur , le este mult mai comod sa stea in fata tv cu o bere si o telecomanda  si daca au chef de drumeti  pleaca singuri; 
•   Clar,Singles camp NU ESTE AGENTIE MATRIMONIALA

Dragii mei daca am ratat vreo concluzie sau am pus ceva ce nu-I adevarat va astept cu comentarii pe forum la rubrica....( o caut si o scriu  :D :D)

Offline Rodica_I

• Hero Member
« Răspuns #108 : Joi, 04 Mai 2017, 08:03 »
Sau poate ma ajuta fetele de pe forum  :D, cu rubrica , Multumesc anticipat . :smitten:

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #109 : Joi, 04 Mai 2017, 08:28 »
Gata, am scapat de statutul de new entry, uh!
Saluta ''enoriasele" vesele, "enoriasa" Nina.

Nina, sa-ti fie de bine...botezul! Imi place felul tau de a sintetiza, cu substanta si umor! :kissing:

Paula Moise, fotografiile pot fi vazute aici, pe forum. Cu conditia ca voi sa puneti fotografii.  :giggle: Evident din cele in care persoanale nu pot fi identificate/recunoscute. Peisaje, ca sa vedem si noi prin ce locuri minunate ati trecut, ce v-a impresionat si va incalzit sufletele...
Afli cum se posteaza pozele aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,540.0.html
(cauta mesajul lui Embo,  cel mai recent tutorial)

Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Nina Petre

• Full Member
  • Mesaje postate: 177
« Răspuns #110 : Joi, 04 Mai 2017, 10:07 »
   Multumesc Wonderland! Am mai avut noi pe-aici o treaba cu un botez :)!
   Vad ca nu pune nimeni poze. O sa incerc sa pun eu cateva desi nu-s imagini neaparat reprezentative ci imagini vazute de ochiul meu...

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #111 : Joi, 04 Mai 2017, 10:48 »
Superbe imagini, Nina. Cele mai reprezentative, tocmai pentru ca sunt prin ochiul tau.
Daca mai aveam concurs de fotografii - melcul indragostit de papadie, brandusa inrourata si ultimul peisaj postat de tine ar fi meritat o inscriere.
Pe mine m-au inveselit. Multumesc. :kissing:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #112 : Joi, 04 Mai 2017, 12:20 »
Eram pe aeroport pentru a pleca la Bologna, cu grupul de Cinque Terre, dar gandul imi era in inca in doua locuri: Predeal unde urma sa ajunga un alt grup Singles Camp si la voi cei care plecati spre Apuseni. Nu ascund ca mi-a fost tare tare teama de vreme, pentru ca ambele erau cu drumetii si pt asta soarele este cel mai bun ajutor al organizatorului.

Cum aveam net mai trageam cate un ochi si ....ceea ce vedeam ca prognoza ... :-[ ma umplea de mahnire si ingrijorare...Dar uite ca am avut noroc inca o data si toate cele trei grupuri care am fost plecate simultan, ne-am bucurat de vreme buna!

Am vazut pozele Lidiei pe facebook, apoi cateva de la Predeal, de la participanti, Rami mi-a trimis si ea cateva imagini si am fost fericit sa vad cer albastru...

Sunt fericit de fiecare data cand vad ca lumea este surprinsa placut de ceea ce vede,de oamenii care vin cu noi...Am primit mesaje de la cativa dintre voi, am citit ceea ce s-a scris aici si da, sunt fericit!  :dance: :thumbup:

Am vazut ca ati scris cateva lucruri despre cei care nu citesc, care vin cu idei preconcepute, care inteleg altceva...Este inevitabil. Cunosc oamenii foarte bine, in 30 de ani de cand conduc, indrum, ghidez, organizez am cunoscut nu sute, nu mii, ci zeci de mii. Am intalnit tot felul de profile, am avut parte de o multime de experiente, asa ca am devenit si...psiholog. Nu unul cu diploma, ci unul care a invatat din experienta.

Cea mai mare problema a noastra a oamenilor (ma refer si la mine pt ca ...si eu fac parte din aceasta categorie... :)) este ca avem asteptarile pe care ni le dorim, nu pe cele oferite si explicate. Imi cumpar un tricou, care vad ca este 5 EUR, dar ma astept sa se comporte ca unul de 30 EUR si ma supar cand vad ca dupa 2 spalari se intinde, isi pierde culoarea...Ma duc la o balta salbatica si astept ca pestele sa traga ca intr-o crescatorie...Ajung acasa dezamagit, cu plasa aproape goala, Merg la un teatru de amatori, dar astept ca cei de pe scena sa joace ca Maia Morgenstern si Marius Manole. Si sunt critic, ies din sala nemultumit...

Asa e si aici. Cine vrea sa-si caute o pereche citeste "single" si-si spune "aaa, gata, pai daca aici vin doar singles inseamna ca o sa-mi gasesc pe cineva". Toate explicatiile mele referitoare la paritate, la faptul ca formatul acestui concept nu este unul matrimonial, nu conteaza, pentru unii impresia pe care si-o fac anuleaza ceea ce scriu eu...

Da si asa e Rodica,multa lume se inscrie, dar nu citeste ceea ce detaliez si povestesc eu despre excursie. Nu stiu de ce, aici chiar nu am explicatii. Eu personal nu am facut nici o afacere in viata, nu am ales niciodata ceva fara sa studiez. Ce explicatii pot exista pentru ca nu citesti un text de 10 minute, habar n-am!  ??? Comoditate, indiferenta? Sau chiar impunere pretentioasa, un pic de aroganta?  Pentru ca desi rugam si explicam ca toate comunicarile se fac pe site si forum, nu pe telefon, nu pe Email, suntem sunati si intrebati de lucruri care sunt scrise in descrierea excursiei. Daca incercam sa indrumam spre textul de acolo, ni se mai intampla sa fim "certati", ca ei nu au timp, ca sunt persoane ocupate, ca sa le spunem noi ce scrie acolo...Degeaba le explici ca noi suntem cu mult mai ocupati ca ei, ca daca ne-ar suna toti cei 2000 de oameni care pleaca intr-un an in vacante sau evenimente cu noi, ar insemna ca nu am mai face altceva decat am raspunde la telefon...Credeti ca stiu si inteleg ca eu imi petrec 180 de zile plecat, ca Samiza este in agentie de la 7.30 la 20.00, ca fetele de acolo muncesc fara intrerupere, ca un calling center ar mari nejustificat tarifele excursiilor? Sunt convin ca nu!  Ei stiu ca este o agentie, deci trebuie sa faca ceea ce cred ei ca trebuie sa ofere o agentie.

Dar nu ma supara lucrurile astea, cand faci ceva trebuie sa fi pregatit pentru toata tipologia de reactii. Deranjant este doar ca te intrerupe din munca, iti pierzi sirul lucrurilor la care lucrezi...Doar atat. Dar le reiei, cateodata mai si zambesti de ce intrebari ti se pun...

Una peste alta, cei care raman cu noi, care s-au fidelizat, cei care vin de ani si ani in excursiile Singles Camp&Travel stiu sa se informeze, nu am nici o emotie cand plec cu ei undeva. Stiu ce-i asteapta, unde stau, ce program au, ca e de mers sau de relexare, ce e de vizitat, care sunt regulile de grup. Si eu pentru ei muncesc, pentru ei organizez, pentru ei plec, ei conteaza...M-am bucurat anul acesta sa intalnesc multi noi care stiau si ei tot despre excursie, semn ca (auto)trierea functioneaza excelent...S-au integrat foarte bine in grupuri, s-au comportat ca niste vechi. Le spun din toata inima "bine ati venit!".

Offline Lavy

• Full Member
  • Mesaje postate: 157
  • Let's do it!
« Răspuns #113 : Joi, 04 Mai 2017, 13:21 »
Buna
Revin si eu cu impresii despre excursie si citeva poze :) ...restul le trimit pe mail
Zilele petrecute impreuna au fost pline de distractie, voie buna, excursii, momente de neuitat.
Multumiri ghidului si organizatorilor pentru tot .
Vremea care si-a intors fata frumoasa spre noi , peisajele minunate si oamenii minunati au facut din aceasta excursie pentru mine ...una superba.
Si acum citeva poze :)
Ce nu te doboara te face mai puternic -  Nietzsche

Offline Rodica_I

• Hero Member
« Răspuns #114 : Joi, 04 Mai 2017, 13:44 »
Superbe , astept ... Multumesc pentru gemul de merioare , e fff bun (l-au degustat colegii mei)

Offline Maria DM

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
« Răspuns #115 : Joi, 04 Mai 2017, 18:47 »
Excursia a fost o reusita. Lidia si organizatorii au fost la inaltime.
Un grup de oameni faini, veseli si niste locuri absolut superbe.
Cateva fotografii.

Offline Angela B

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 92
« Răspuns #116 : Joi, 04 Mai 2017, 23:23 »
La sfarsitul primei actiuni la care am participat cei ,,vechi'' mi-au spus ca am avut noroc de un grup omogen.
Dar vad ca norocul acecesta tine de cativa ani si eu ma bucur in continuare de excursii minunate impreuna cu oameni deosebiti.
Am petrecut si acum cateva zile de neuitat in mijlocul naturii.
Multumesc frumos pentru voia buna, pentru clipele frumoase pe care le-am trait impreuna.
Multumesc organizatorilor si Lidiei .

Sper sa ne revedem curand....

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #117 : Vineri, 05 Mai 2017, 11:34 »
Foarte frumoase pozele voastre. Si foarte important ca impartasiti din experienta voastra vizuala. Pentru forum, pentru Singles Camp, pentru cei care vor sa informeze. Spiritul "take and give" este unul dintre lucrurile pe care le-am apreciat cel mai mult in viata...

Offline Greta

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #118 : Duminică, 07 Mai 2017, 18:01 »
Sunt una dintre noile "acceptate" in grup. Pentru mine a fost excursie diferita fata de ce am facut pana acum. Nu a fost doar urcus pe munte si coborat in pestera si la ghetar ci si cunoasterea specificului si traditiilor locului. Lidia cu discretie si diplomatie a stiut sa pastreze armonia grupului si sa ne ajute sa ne cunoastem mai bine. Am  fost prezenta in fiecare moment  si am ras cu pofta. Multumesc celor care au dat tonul.  :smitten:
Sper sa ne mai intalnim.
Multumesc pentru fotografiile postate. Sunt convinsa ca desi am fost in aceeasi excursie si fiecare a facut fotografii imaginile care ne-au impresionat pot fi diferite.

Offline Greta

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #119 : Luni, 08 Mai 2017, 19:35 »
Revin dupa ce am redimensionat o parte din fotografii si atasez cateva ca sa vedeti Apusenii si asa cum i-am vazut eu.