Gata, am scapat de statutul de new entry, uh! Daca inainte de asta m-am tot bagat in seama pe-aici ma simt datoare sa spun cateva impresii personale, la cald. Am fost un grup de aproape 30 de femei( procentajul masculin mic dar nu nesemnificativ ca implicare) deci treaba grea, nene! Sunt deja uimita ca nu s-a pus problema sa ne paruim un pic, ca am petrecut fara sa avem cine stie ce dispute. Ideea e ca cine vrea sa vina trebuie sa stie ca se strange un grup foarte divers si n-ai cum sa rezonezi cu toata lumea, dar timpul fiind atat de scurt e bine daca poti sa te pliezi repede pe ideile de baza, drumetie,distractie si voie buna, si nu sa pierzi vremea cu demontarea povestii pe care ti-ai format-o inainte sa vii.
Locurile in care am fost sunt foarte frumoase, gazdele primitoare, mi-am incarcat toate bateriile in drumetiile pe care le-am facut in acesti Munti Apuseni, care merita mult mai multa atentie la cate minunatii ascund.
Nu se vede cu ochiul liber dar ghidul are treaba grea, al nostru si-a facut-o foarte bine, atitudine corecta, profesionista, multumiri si pe aceasta cale.
Una peste alta zilele petrecute au fost pline cu de toate, o experienta in care fiecare s-a vazut cum se raporteaza la natura, la ceilalti, unde se situeaza ca nivel de modestie si ingaduinta. Deci nu doar o excursie ci si o tema de meditat.
Saluta ''enoriasele" vesele, "enoriasa" Nina.