Autor Subiect: Apuseni. Tara motilor 29 aprilie - 2 mai 2017  (Citit de 39052 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline P.Liliana

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
Re: Apuseni. Tara motilor 29 aprilie - 2 mai 2017
« Răspuns #90 : Joi, 27 Aprilie 2017, 17:24 »
ALO, pune-le parazapezile... oare?

Salut.

Multumesc pentru toate precizarile si informatiile postate de Gigi si Lidia.
Se pare ca mai sunt vegetarieni in grup.
Ma alatur si eu celor care au cerut un meniu fara carne .
Astept cu nerabdare ziua plecarii.
Va imbratisez cu drag pe toti si va doresc sa aveti parte de 4 zile excelente.
 :applause: :dance:

Offline CGM

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
« Răspuns #91 : Joi, 27 Aprilie 2017, 18:44 »
Daca nu este prea tarziu, vreau si eu fara carne, doar fara carne, in rest normal. Multumesc
Cornelia

Offline Angela B

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 92
« Răspuns #92 : Joi, 27 Aprilie 2017, 22:49 »

Multumim frumos pentru indicatii, pentru sfaturi si pentru urari.
Foarte utile linkurile cu camerele de la Arieseni.

Sa ne vedem cu bine sambata dimineata sau in cursul zilei ..... in functie de traseu.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #93 : Vineri, 28 Aprilie 2017, 07:12 »
O premiera - lista de vegetarieni? :) . Bine, e o listuta, dar am zis sa nu se piarda vreunul dintre voi printre mesaje :thumbup: Paullete, te imbratisez.
1. Paullete - ovo-lacto-vegetarian
2. Roxana79us - fara carne, cu peste
3. P Liliana - fara carne
4. CGM - doar fara carne

Daca mai sunt si alte persoane, se pot adauga cu copy-paste, ca la lista de transport.
Sa aveti vreme frumoasa si sa va distrati maxim!
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Lavy

• Full Member
  • Mesaje postate: 157
  • Let's do it!
« Răspuns #94 : Vineri, 28 Aprilie 2017, 10:21 »
Multumim, Wonderland! :D *|*
Ce nu te doboara te face mai puternic -  Nietzsche

Offline Nina Petre

• Full Member
  • Mesaje postate: 177
« Răspuns #95 : Vineri, 28 Aprilie 2017, 10:50 »
  Multumiri organizatorilor pentru informatii si urari!
  Salut toata trupa de maine, intrata deja in febra dinaintea plecarii, cu bagajul intins prin toata casa :help:
  Ce ziceti, fie vremea cat de rea, noi tot ne vom distra, nu-i asa :)!

Offline Rodica_I

• Hero Member
  • Mesaje postate: 885
« Răspuns #96 : Vineri, 28 Aprilie 2017, 19:53 »
Ce parazapezi ? eu am paranoroi, parapietricele , paraserpisori , parasoparlite, paraoricegaze...... ;D ;D si apoi la mine azi a fost vara,  :).... da inca nu incep sa cant "Eu vara nu dorm ".
Acum spun doar lasati acasa nemultumirile si tabieturile , luati la voi zambetul,  buna dispozitie , veselia si... nu uitati pantofiorii de dans *|* *|*
Si cum va ziceam "ma duc la munte azi" :yeah: :yeah: abia atept sa petrecem , ca de obicei , cateva zile de neuitat.

Simo,  o sa-ti povestesc care-i treaba cu Radu si vinu ;)

Offline Valentin2016

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 60
« Răspuns #97 : Vineri, 28 Aprilie 2017, 20:38 »
Buna seara...doar o scurta intrebare...cineva care se va urca din Sibiu, este aici pe forum...eate cam tarziu...poate ca in cantecul cu Ion...

Offline Rami

• Full Member
  • Mesaje postate: 213
« Răspuns #98 : Vineri, 28 Aprilie 2017, 22:45 »
Buna seara tuturor, cunoscuti, sau necunoscuti!
Gata bagajele?
Si eu vreau sa le multumesc mult celor cu vechimeee, care au avut atata grija de noi, de la inceputul inscrierilor si pana azi! :bow:
Maine e ziua cea mare!
Asa cum au spus mai devreme Nina si Rodica, vom trece noi si peste toate avertizarile de vreme rea!
S-apoi, o avem pe Lidia cu noi, care va avea grija de noi :worthy:, ?i care stie cel mai bine ce e de facut!
Important e ca vom fi impreuna, toti cu gandul la distractie si voie buna *|* :dance:, si sper sa petrecem niste zile superrr impreuna! :D
Asa ca, pentru cine nu a terminat bagajul, sa aveti spor, si pentru cine a fost mai harnic, noapte buna, somn usor!
             Rami :)

Offline Maria DM

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
« Răspuns #99 : Sâmbătă, 29 Aprilie 2017, 08:42 »
Pentru Valentin2016,

Plecarea din Sibiu din parcarea hotelului Ibis, la ora10.

Offline Rami

• Full Member
« Răspuns #100 : Sâmbătă, 29 Aprilie 2017, 09:05 »
Buna dimineata Maria!
Esti gata?
Ca venim, venim catre voi! :yeah:
Suntem la Caciulata!
Pupici    Rami :)

Offline Rami

• Full Member
« Răspuns #101 : Miercuri, 03 Mai 2017, 07:04 »
Buna dimineata tuturor!
De ce zile minunate am avut parte, ce oameni minunati am cunoscut!
Sper ca ati ajuns cu totii bine acasa!Cam greu in dimineata asta,nu?! :o
Si totusi, o zi cat se poate de usoara sa aveti cu totii! ;)
Abia astept sa am, sa avem timp sa povestim pe indelete, sa rememoram aceste zile superrr traite impreuna! :dance:
Sanatate multa si spor in toate!
Cu drag,  Rami :)

Offline kriss

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
« Răspuns #102 : Miercuri, 03 Mai 2017, 09:27 »
Distractie, voie buna, excursii, momente de neuitat si multe altele. Oameni noi si vechi , care ne-am lasat probleme acasa si am fost hotarati sa ne simtim bine impreuna.Cam reticenti la inceput cei noi, dar am avut noi grija (cei vechi , veteranii  ;)) , sa-i facem sa, nu regrete ca au avut aceasta initiativa , de a se inscrie intr-o excursie de acest gen. Sper, ca nu am dernajat foarte tare  nici eu nici Rodi , cu „stilul” care ne caracterizeaza , dar , trebuia sa va facem „botezul „ si sa va familiarizam, cu ceea ce inseamna aest gen de excursii.
In speranta ca, majoritatea celor noi (cei vechi , deja avem abonament nelimitat  :dance:), vor dori , ca si pe viitor sa participe la acest gen de actiuni, sa ne revedem cu bine. :)
PS: Si cand te gandesti ca  si eu si Rodi am ocupat locurile in ultimul moment , ca urmare a  doua renuntari.
 :angel: :angel: :angel:
"Nu ceea ce ai, ceea ce esti, unde esti sau ceea ce faci te face fericit sau nefericit, ci ceea ce crezi despre toate acestea." – Dale Carnegie

Offline Nina Petre

• Full Member
  • Mesaje postate: 177
« Răspuns #103 : Miercuri, 03 Mai 2017, 11:09 »
 Gata, am scapat de statutul de new entry, uh! Daca inainte de asta m-am tot bagat in seama pe-aici ma simt datoare sa spun cateva impresii personale, la cald. Am fost un grup de aproape 30 de femei( procentajul masculin mic dar nu nesemnificativ ca implicare) deci treaba grea, nene! Sunt deja uimita ca nu s-a pus problema sa ne paruim un pic, ca am petrecut fara sa avem cine stie ce dispute. Ideea e ca cine vrea sa vina trebuie sa stie ca se strange un grup foarte divers si n-ai cum sa rezonezi cu toata lumea, dar timpul fiind atat de scurt e bine daca poti sa te pliezi repede pe ideile de baza, drumetie,distractie si voie buna, si nu sa pierzi vremea cu demontarea povestii pe care ti-ai format-o inainte sa vii.
 Locurile in care am fost sunt foarte frumoase, gazdele primitoare, mi-am incarcat toate bateriile in drumetiile pe care le-am facut in acesti Munti Apuseni, care merita mult mai multa atentie la cate minunatii ascund.
 Nu se vede cu ochiul liber dar ghidul are treaba grea, al nostru si-a facut-o foarte bine, atitudine corecta, profesionista, multumiri si pe aceasta cale.
 Una peste alta zilele petrecute au fost pline cu de toate, o experienta in care fiecare s-a vazut cum se raporteaza la natura, la ceilalti, unde se situeaza ca nivel de modestie si ingaduinta. Deci nu doar o excursie ci si o tema de meditat.

Saluta ''enoriasele" vesele, "enoriasa" Nina.

Offline Rodica_I

• Hero Member
  • Mesaje postate: 885
« Răspuns #104 : Miercuri, 03 Mai 2017, 15:53 »
Multam de grija Rami si noi  am ajuns cu bine .
Da Cris, ai dreptate  si multumesc celor care  m-au anuntat … si  celei care mi-a cedat locul , ( eu am fost si anul trecut …in Apuseni  :) )
Nina draga, am ratat eu disputele ???
Intradevar suntem tot felul de tipologii de oameni , dar nu am auzit vreodata de vro paruiala , “Doamne fereste …ca tot veneam de la Arsenie “…si apoi dupa cum ai vazut organizatorii au grija sa ne ocupe cam tot timpul uneori chier si cel rezervat somnului .

Invata (si nu numai tu) sa daruiesti in jur ceace vrei sa primesti .