Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Apuseni. Tara motilor 29 aprilie - 2 mai 2017

<< < (24/30) > >>

Maria DM:
Excursia a fost o reusita. Lidia si organizatorii au fost la inaltime.
Un grup de oameni faini, veseli si niste locuri absolut superbe.
Cateva fotografii.

Angela B:
La sfarsitul primei actiuni la care am participat cei ,,vechi'' mi-au spus ca am avut noroc de un grup omogen.
Dar vad ca norocul acecesta tine de cativa ani si eu ma bucur in continuare de excursii minunate impreuna cu oameni deosebiti.
Am petrecut si acum cateva zile de neuitat in mijlocul naturii.
Multumesc frumos pentru voia buna, pentru clipele frumoase pe care le-am trait impreuna.
Multumesc organizatorilor si Lidiei .

Sper sa ne revedem curand....

admin:
Foarte frumoase pozele voastre. Si foarte important ca impartasiti din experienta voastra vizuala. Pentru forum, pentru Singles Camp, pentru cei care vor sa informeze. Spiritul "take and give" este unul dintre lucrurile pe care le-am apreciat cel mai mult in viata...

Greta:
Sunt una dintre noile "acceptate" in grup. Pentru mine a fost excursie diferita fata de ce am facut pana acum. Nu a fost doar urcus pe munte si coborat in pestera si la ghetar ci si cunoasterea specificului si traditiilor locului. Lidia cu discretie si diplomatie a stiut sa pastreze armonia grupului si sa ne ajute sa ne cunoastem mai bine. Am  fost prezenta in fiecare moment  si am ras cu pofta. Multumesc celor care au dat tonul.  :smitten:
Sper sa ne mai intalnim.
Multumesc pentru fotografiile postate. Sunt convinsa ca desi am fost in aceeasi excursie si fiecare a facut fotografii imaginile care ne-au impresionat pot fi diferite.

Greta:
Revin dupa ce am redimensionat o parte din fotografii si atasez cateva ca sa vedeti Apusenii si asa cum i-am vazut eu.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă