Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune in Parcul National Macin si alte frumuseti 6 7 mai 2017
Mimi:
Done !
Alexandru Ghindea:
Buna seara,
Sunt nou pe site-ul Single Camp&Travel si mi-a atras atentia aceasta excursie in parcul national Macin dar am vazut ca trebuia facuta rezervare pana la data 20.01.2017.
Intrebarea mea este daca nu cumva mai sunt locuri libere si se mai accepta participanti.
Multumesc,
krondia:
Alexandru, bine ai venit! Eu cred ca mai sunt locuri, altfel s-ar fi anuntat aici. Completeaza formularul de rezervare de pe site si vei primi apoi un email cu datele necesare platii.
admin:
Alexandru, rezervarile se fac pe site, aici: http://www.singlescamp.ro/eveniment/incursiune-parcul-national-macin-si-alte-frumuseti-6-7-mai-2017/
completand, asa cum ti-a explicat Krondia, formularul de acolo.
Cand nu ma sunt locuri, scriem si pe site, anuntam si aici pe forum, cu rosu bold sa se distinga cat mai usor. Daca parcurgi catalogul de vacante de pe site o sa vezi ca sunt mai multe actiuni la care scrie "nu mai sunt locuri", la cele care nu au aceasta mentiune, exista inca disponibilitate.
Termenul de plata a avansului, stiu, m-a intrebat mai multa lume ce se intampla daca este depasit si imi dau seama ca poate produce usoare confuzii, dar nu avem in alt fel cum sa anuntam de cand incep sa se faca platile.
Alexandru Ghindea:
Buna seara,
Multumesc pentru raspunsuri Krondia si admin.
In acest caz o sa ma inscriu :).
Toate cele bune!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă