Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune in Parcul National Macin si alte frumuseti 6 7 mai 2017
MarleneC:
Buna,
Mi-am asigurat si eu un loc in excursie :). Si desi stiu ca mai am timp sa aflu detalii, totusi de la care iesire de metrou de la Dristor este vorba sa plecam?
Numai bine!
Mimi:
Ce liniste pe pagina noastra ! "Macin-ari" din toate colturile (tarii) , treziti-va . Mai avem putin peste o saptamana pana cand ne vom vedea , hai sa si vorbim putin inainte ! Ce ziceti ?
GabrielaM:
Daaa... ca bine zici!
ma uitam acum la echipament:
"- pentru drumetie gheata / adidas tip trail (talpa aderenta), pantalon lung, pelerina usoara de ploaie, sapca, rucsac mic. Traseul catre varful Tutuiatu nu este foarte greu, dar trebuie atentie pentru ca sunt mici portiuni cu pietris."
Oare cum o sa fie vreme?!
Ar trebuie sa luam haine mai groase...?
Gabriel:
Buna ziua ! Referitor la echipament, ma uit pe prognoza meteo,se anunta in zona MACIN pt perioada noastra- 22-23 grade, deci cald in timpul zilei. Cu siguranta pentru traseu se va putea merge si in maneca scurta....pentru pantaloni este ideal un pantalon lung, care ne fereste de pietricele,praf...etc. Pelerina de ploaie ( sau ceva de ploaie) trebuie sa avem pentru varful Tutuiatu pentru a fi in siguranta. Avand in vedere ca seara si dimineata este mai racoare trebuie o bluza cu maneca lunga,pulover,etc. Vom urmari prognozele si voi posta si alte info legate de traseu,vreme,atmosfera.....etc ! Sa ne vedem cu bine !
Mimi:
Asa ,dragii mei colegi de drumetie, sa vorbim ,zic. Cu prognoza ,mai vedem atunci mai aproape pe Meteoblue.com,dar echipamentul de baza trebuie luat in rucsac.Eu propun si niste jambiere care ne pot feri de pietris. Sunt bune si parazapezile ,dar s-ar putea sa ne incalzim cu ele.Nu uitati de ochelarii de soare .Nu vreti sa faceti riduri, nu ?O sepcuta sau palariuta poate ar fi buna pentru cei maisensibili la soare.
Nu cumva sa uitati voia buna !
Abia astept sa va cunosc !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă